/ Utedo / Varmekompost Ecoteco
Varmekompost Ecoteco

Varmekompost Ecoteco

ArtikkelNR: EC200-Ecoteco
Varmekompost Ecoteco EC200

Varmekompost Ecoteco EC200: Effektiv året-rundt kompostering av kjøkkenavfall for familier på opptil seks personer. Rask, enkel og beskyttet mot skadedyr for en ren og sunn komposteringsprosess.

kr 4 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 3 til 4 uker

Mer informasjon

Den termiske komposteren Ecoteco EC200 er din pålitelige partner for effektiv kompostering året rundt av matavfall. Med et volum på 200 liter er denne termiske kompostøren perfekt for å omdanne organisk avfall til næringsrik jord. Isolasjonslaget holder varmen som genereres under komposteringen inne i kompostøren, noe som fremmer nedbrytningen av avfallet til jord. Den separate lille fyllingsluken på lokket gjør det enkelt å tømme komposterbart avfall i kompostøren uten å slippe ut varmen. På forsiden av kompostøren er det en låsbar avløpsluke, hvor du enkelt kan tømme den ferdige jorden.

Funksjoner:

  • Effektiv ventilasjon: Med effektiv ventilasjon reduseres behovet for omrøring og forenkler komposteringen.
  • Luftkanal for raskere kompostering: En luftkanal tilfører kompostmassen oksygen midt i prosessen, noe som akselererer nedbrytningsprosessen og resulterer i raskere kompostering.
  • Overvåkning og vedlikehold: Med et innebygd termometer og justerbare luftventiler kan du enkelt overvåke og vedlikeholde komposten for optimal ytelse.
  • Høykvalitets isolasjon: Takket være isolasjon av høy kvalitet, tetninger på lukene og en ensartet konstruksjon, hindres effektivt kulde i å trenge inn i kompostøren, noe som muliggjør kompostering året rundt.
  • Beskyttelse mot skadedyr: Den termiske komposteren Ecoteco EC200 er konstruert for å være beskyttet mot skadedyr, noe som sikrer et rent og sunt komposteringsmiljø.

Bruk og vedlikehold:

Kompostoren Ecoteco er designet for å gjøre komposteringen så enkel og effektiv som mulig. Her er noen nyttige tips for å sikre optimal ytelse og en ren og sunn komposteringsprosess:

  • Tillatelser og forskrifter: Husk at komposteringsforskriftene kan variere mellom forskjellige land og kommuner. Kontakt miljøforvaltningen i kommunen din for å få informasjon om de spesifikke kravene som gjelder i din region.
  • Plassering av kompostøren: Plasser kompostøren på et sted der det er enkelt å legge til avfall året rundt. Sørg for at den står på et jevnt og bærekraftig underlag der vann ikke samler seg. En lett skråning bakover kan lette drenering av eventuelt overskuddsvæske.
  • Bruk og vedlikehold: For å starte komposteringsprosessen, fyll kompostøren med avfall til det når nivået på den øvre luftkanalen. Sørg for å bruke tilstrekkelig med strømateriale og unngå å plassere ikke-nedbrytbare materialer i kompostøren. Vedlikehold kompostøren regelmessig ved å tømme den og kontrollere at strømaterialet brukes rikelig for å holde fuktighetsnivået stabilt.
  • Merk i den kalde årstiden: Om vinteren er det viktig å fortsette å bruke kompostøren regelmessig for å holde mikroorganismenes aktivitet oppe og unngå at massen fryser. Pass på å tilføre tilstrekkelig med strømateriale og overvåk fuktighetsnivået nøye.

Oppdag fordelene med den termiske komposteren Ecoteco EC200 og gjør komposteringen til en enkel og effektiv del av dine bærekraftsbemerkninger.

Beste måten å komme i gang - vår guide!

manuel-cover
30 sider med illustrasjoner og forklaringer Våre eksperter gir deg råd om hvordan du kommer i gang med prosjektet!

Hva synes tidligere kunder om våre hytter?*

*Undersøkelsen ble utført i 2020, totalt 277 svarte av 1135 kontaktet
Synes kvaliteten på byggesettet var positiv eller veldig positiv
Våre kunder ga i snitt 5 stjerner av 6 mulige når de fikk spørsmålet "Hvilken karakter vil dere sette på designet av hytten?"

9 av 10

Anser at hytta er rimelig eller veldig rimelig
Opplevde at leveringen fungerte bra eller veldig bra

Hva synes dere var bra med hytten?

”Kompakt pakket og alt var med”

”Bra kundeservice per telefon. Leveringen skjedde på tiden som var sagt. Alt material var med og det var bra pakket.”

”Den kom når den skulle, alle deler var med og det så bra ut.”

Hva kan forbedres?

”At man får vite hvordan man gjør fundamentet best”

”At gulvbjelkene som huset står på ligger øverst i pakken”

”Små detaljer i selve byggesetttet - ved vinduer og dørbeskrivelser får man "tenke" litt selv”

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Dimensjoner og spesifikasjoner

- Høyde: 1030 mm

- Bredde: 650 mm

- Dybde: 650 mm

- Vekt: 30 kg

- Farge: Mørkegrå

Lignende produkter

Også kjøpte produkter