Transport og levering

Leveransevilkår

Varene leveres til kundens leveringsadresse. Polhus tilbyr fri frakt ved kjøp over 1490,- til postnummer under 7800, og fri frakt ved levering til terminal, hvor produktet hentes selv, i hele landet. Ved bestillinger under 1490,- til postnummer under 7800 tilkommer det en fraktkostnad på 225,-.

Til postnummer over 7800 tilkommer det en fraktkostnad om varene skal leveres helt fram. Det er alltid fri frakt til terminal. Fraktkostnaden beregnes ut i fra hva som blir bestilt. For produkter som krever en levering med kranbil tilkommer det en fraktkostnad på 6000,-. For produkter som leveres med vanlig lastebil med løftelem bak tilkommer det en fraktkostnad på 2000,-. Ved mindre bestillinger, som f.eks. badstutilbehør, tilkommer det en fraktkostnad på 1000,-. Ta gjerne kontakt med kundeservice om dere ønsker mer informasjon om vår levering til postnummer over 7800 eller om dere ønsker at varene skal leveres fraktfritt til terminal hvor dere henter selv. Kundeservice kan hjelpe dere med hva som da blir nærmeste terminal.

Ved levering til øyer uten fast veiforbindelse tilkommer det en ytterligere fraktkostnad. Dere vil få beskjed om den ekstra kostnaden når dere har gjort en bestilling. Dere kan også kontakte kundeservice om dere ønsker at vi undersøker hva fraktkostnaden kommer til å bli ved levering til et sted uten fast veiforbindelse før dere bestiller.

Om produktet som ønskes er en lagervare er det en forventet levering innen 10 arbeidsdager som gjelder fra bestillingen er registrert. Om produktet som ønskes er en bestillingsvare er det leveringstiden som står under produktet som normalt gjelder. Kontakt gjerne vår kundeservice om dere ønsker nærmere informasjon om produksjonstid og leveringstid av produktet. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss all erstatning til kunden når det gjelder eventuelle leveringsforsinkelser.

Som kunde er det ditt ansvar at veien til din leveringsadresse er åpen for tunge kjøretøy. Ved å bekrefte bestillingen din garanterer dere som kunde at nødvendig tillatelse for veilag eller vegeier er innhentet, at veien er framkommelig, og at veien tåler og tillater transporten som leveransen innebærer.

Våre biler kjører så nære din leveringsadresse som mulig, og setter av din bestilling der. Vi tilbyr ikke innbæring av bestillingen. Dette innebærer at lossing ved leveranse innbefatter varens forflytning fra transportkjøretøy til en plass innenfor transportkjøretøyets rekkevidde. For varer som leveres med vanlig lastebil med løftelem bak skjer lossing med en jekketralle. For varer som krever kranbilslevering er rekkevidden maks 10 meter.

Polhus samarbeider med kjente spedisjonsfirmaer som garanterer raske leveranser over hele Norge. Polhus samarbeider med ulike spedisjonsfirmaer ut i fra hvor i landet bestillingen skal leveres.

Det er kun produkter som krever en kranbilslevering som blir levert med kranbil. En del av våre produkter er såkalte smart packages og kan derfor leveres med vanlig lastebil med løftelem bak. Det er Polhus som avgjør om bestillingen din krever en kranbilslevering eller om den blir levert som en smart package. Om dere ønsker informasjon om hva slags kjøretøy som leverer din bestilling er det bare å ta kontakt med kundeservice.

Garanti Polhus AB er ansvarlige for feil eller skader som oppdages i forbindelse med at produktene pakkes opp. Skadede deler erstattes med nye uten kostnad