Black week salg - spar opp til 20%! Spørsmål? Ring: 53 21 54 70

Transport og levering

Leveransevilkår 

Varene leveres til kundens leveranseadresse. På Polhus tilbyr vi alltid fri frakt ved bestilling over 1490,- . Til Nordland, Troms og Finnmark sender vi til nærmeste terminal. Vanligvis kan leveransen skje omgående fra vårt lager. Om vi har varen på lager vil leveransen vanligvis ankomme innen 10 dager, Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss all erstatning til kunden når det gjelder leveranseforsinkelser.

Ved leveranse til øyer uten fast veiforbindelse tilkommer en fraktkostnad. Du vil få beskjed om den ekstra kostnaden etter at du har gjort din bestilling.

Som kunde er det ditt ansvar at veien til din leveranseadresse er åpen for tunge kjøretøy. Ved å bekrefte bestillingen din garanterer du som kunde, at nødvendig tillatelse fra veilag eller veieier er innhentet, og at veien er framkommelig og tåler og tillater transporten leveransen innebærer.

Våre biler kjører så nært din leveringsadresse som mulig, og setter av din leveranse. Vi tilbyr ikke innbæring. Generelt gjelder det at lossing ved leveranse innbefatter varen forflytting fra transportkjøretøyet til en plass innen transportkjøretøyets rekkevidde (for kranbil maks 10 meter). 

Polhus samarbeider med kjente spedisjonsfirmaer som garanterer raske leveranser alle steder i Norge.

Produkter som krever leveranse med kranbil, settes av i direkte tilslutning til lossingsplassen på din adresse.

Smart package: En del av våre produkter er såkalte smart package og kan leveres med lastebil med løftelem, sjåføren losser godset selv hos deg. Lossing skjer med jekketralle (Gjelder innen Norge, unntatt øyer).  

Garanti Polhus AB er ansvarlig for feil eller skader som oppdages i forbindelse med at produktene pakkes opp. Skadede deler erstattes med nye uten kostnad.