Anneks 10 kvadratmeter

Nå er det ikke noe mål i seg selv å bygge stort, og hvorfor skal man egentlig fylle hagen med hus? Jo mindre hus, desto billigere å kjøpe, innrede og varme opp. Våre mindre anneks er smart utformede hus som passer den som har behov for bod, gjesterom, verksted, hobbyrom, badstue, arbeidsrom, treningsstudio eller noe helt annet.

Ved å selge anneks i byggesett kan vi holde lave priser uten å fire på kvaliteten. Velg mellom flere forskjellige modeller og utføringer: med eller uten veranda, alle vinduer på samme vegg eller spredt omkring, enkelt og stilrent eller fullt av snekkerglede – du bestemmer. Alle våre hus er produsert i tre av høy kvalitet, laftede eller i ferdige veggseksjoner, og selges alltid ubehandlet og med full garanti.

Anneks 10 m2 – Monteringsklare byggesett\r\n

Byggesettene leveres på døren og inneholder alt du trenger av virke, dører og vinduer med beslag, hengsler, skruer og spikre samt tegninger og monteringsanvisninger utformet på en slik måte at selv glade amatører skal kunne skru sammen huset på noen dager.

Fasademaling og takdekke velger dere selv, slik at annekset matcher boligen og andre bygg på tomta, men vår kundeservice hjelper gjerne med gode råd, og våre byggeksperter svarer på de spørsmålene du måtte ha, fra bestillingsprosessen og frem til huset er ferdig og klart for innflytting. Takket være fornøyde kunder har vi holdt på med dette siden 2001, og vi har slett ingen planer om å bryte den trenden nå heller.

Les mer