Badstutilbehør

Den faste innredningen er den samme i nesten alle badstuer – benker, trelemmer og kanskje en krakk. Egentlig trengs det ikke så mye mer, men det er som kjent de små detaljene som gjør susen. Det er tilbehøret i badstuen som gir den sitt personlige preg.

I valget av termometre, badstubøtter og øser bestemmer man om det skal være en tradisjonell eller moderne badstue, eller til og med en futuristisk en. Eller en blanding av flere stiler. Uansett hvilken stil man bestemmer seg for, har vi en rekke badstuprodukter å velge mellom. Hvilke tilbehør badstuen trenger vet bare eieren selv.

Siden badstua inneholder mye tre, kan detaljer i glass eller metall virkelig skille seg ut. Derfor kan man f.eks. sette opp et termometer i bronse eller børstet stål eller en med digitalt display som tydelig viser temperaturen fra alle vinkler, selv når badstua er full av vanndamp. Men det kan jo også være morsomt å gå "all-in" med tre og fylle treveggene med lampeskjermer av tre, termometer på en treplate, trekroker og trehåndtak. Det er tross alt få rom tre føles mer riktig i enn nettopp i en badstue.

Har man en vedfyrt badstuovn er det naturlig at tilbehøret til den er av metall, som ovnstenger, ildraker og askebøtter. Men om man ønsker, kan man jo forsøke å gjemme vekk metallverktøyene bak en vedkurv i tre.

Badstubøtter er vanligvis i tre, men også der finnes det alternativer i blikk og plast. Velg det badstutilbehøret du trenger eller det som piffer opp rommet takket være sin skjønnhet og sjarm. Man kan alltids skaffe seg mer tilbehør til badstuen etterhvert.

Les mer
FILTRER ETTER KATEGORI