Sauna

Unn deg den deilige spafølelsen hjemme

Drommer du om en sauna du kan invitere vennene dine til, eller ha det koselig sammen med familien i? Da har Polhus den rette løsningen for deg. Vi leverer monteringsklare byggesett, komplett med alle tilbehør du trenger for å bygge en frittstående sauna. Det som kommer i tillegg er en ovn, benker, badstusteiner, beskyttelsesplate og pipe om du bruker vedovn. Du kan også velge å bruke elektrisitet for å varme opp saunaen din.

35990 146671
Vis kampanjeprodukter
Sortering:

Sauna – Monteringsklare byggesett

Med våre byggesett for saunaer er det enkelt å realisere drømmen om en sauna i hagen. Hva gjør våre byggesett så unike? Våre byggesett forener design og høy kvalitet med overkommelige priser. Med over 20 års erfaring har vi finjustert hver eneste detalj. Derfor er byggesettene grundig forberedt, slik at monteringen går smidig og blir korrekt utført. Skulle det oppstå noen spørsmål, kan vår kunnskapsrike kundeservice alltid veilede deg gjennom byggeprosessen. En annen fordel med våre byggesett er at du har muligheten til å tilpasse saunaen eller badstuen med ulike tilvalg, som takisolering, type ovn, takbekledning og tretykkelse. Trenger du hjelp med montering eller byggesøknad, har vi også serviceytelser til faste priser. Hvis du har spørsmål om tilbehør eller monteringstjenester, er vårt team her for å hjelpe deg!

Hvordan montere en sauna fra Polhus

Med en byggesett for sauna går det raskt å realisere drømmen om en sauna i hagen. Hvert byggesett er sammensatt av høykvalitets tømmerprofiler som er designet for enkel montering. Under monteringen plasseres tømmerstokkene horisontalt, lag for lag, og slås ned i hjørnene for å skape en solid sauna. Velg blant forskjellige modeller og størrelser som forener klassisk håndverk med moderne skandinaviske tømmerdesigner. Byggesettene til våre saunahus leveres ubehandlet, slik at du kan velge en fin overflatebehandling som passer inn på tomten din. For den som ikke har tid eller lyst til å bygge saunaen selv, tilbyr vi monteringsservice til faste priser. Å bestille en byggesett for sauna er enkelt - gjør det enkelt online eller ring oss