Garasje

Mer enn en garasje

Polhus praktiske garasjebyggesett for én eller to biler, med eller uten bod, fyller virkelig sin funksjon. Garasjen fås i flere utførelser, med et stort utvalg av garasje med carport. I tillegg til bilen din får du også plass til mange av dine kjære eiendeler, slik at også de får beskyttelse mot vær og vind. I taket og på veggene kan du henge hageredskaper, stiger, snømåker og takboksen til bilen. Du får dessuten mulighet til å ha en motorvarmer som gir deg en varm bil, dessuten slipper du å stå i regnet når du laster og lesser bilen og best av alt – du slipper å skrape ruter. En garasje i sommerhalvåret har lignende fordeler, da kan du nemlig nyte det å sette deg inn i en sval bil.

Garasje byggesett

Vil du holde tingene og redskapene dine i god stand og holde tomta ryddig, velger du å bruke garasjen som en bod med plass til gressklipper, barnevogn, dekk, sykler, verktøy, redskap m.m. 

Materialet til våre produkter er valgt med omhu og sans for kvalitet. Våre garasjebyggesett er lettmonterte og umalede. Å bygge garasje er mye enklere enn du tror! Kjøp garasjen din hos Polhus – du kommer ikke til å bli skuffet.

Eleganta og funksjonelle garasje byggesett

Vi tilbyr en rekke alternativer, fra kompakte garasje byggesett for én bil til dobbel garasjer for flere biler med lagringsplass. Velg blant ulike garasje byggesett som sømløst integreres med husets estetikk. Våre garasje byggesett er ikke bare funksjonelle, men også designet med stil i tankene, slik at de passer perfekt til din eiendom.

Vi forstår viktigheten av å tilby skreddersydde løsninger som møter dine behov og preferanser. Våre erfarne fagfolk står klare til å veilede deg gjennom valgprosessen, og vår fokus på høy kvalitet og enkel montering gjør våre garasje byggesett til en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for både private hjem og bedrifter. Uansett hvilken type garasje byggesett du velger, kan du være trygg på at vi har dine behov dekket.