Om Polhus

Polhus har posisjonert seg som et av de sterkeste og raskest voksende merkene innen e-handel av trehus i Europa. Vi selger egendesignede hytter, badstuer, annekser, lekestuer og mye mer. Hovedkontoret vårt ligger i Malmö med lager i Estland der vi også har vår produksjon.

Polhus ble grunnlagt i 2001 i Mora, og vi spesialiserer oss på trehus. Produktene våre er laftede eller leveres som byggeelementer for enkel og praktisk montering. I tillegg til trehus, finner du også drivhus, badstutønner og innvendige badsturom i sortimentet vårt.

Produksjonen

Produksjonen foregår på Baltikum og ledes av erfarne medarbeidere fra Skandinavia. Vi jobber for å kunne levere byggesett med høy kvalitet til gunstige priser. Råvarene kommer fra kjente internasjonale leverandører som garanterer høy og jevn kvalitet.

Nå ekspanderer vi til flere europeiske land og i dag leverer vi til alle skandinaviske land, så vel som Finland, Tyskland, Frankrike og Østerrike. I 2020 leverte vi totalt 7063 bestillinger til utallige fornøyde kunder i de forskjellige landene.

polhus houses

Vi som jobber hos Polhus

Vi som jobber hos Polhus har mange års erfaring innen produksjon, kvalitetsstyring, logistikk og kundeservice. Via sentralbordet vårt kommer du i kontakt med våre kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere og salgsmedarbeidere samt vår byggetekniske rådgivning. Hos oss får du hjelp når du vil bygge selv og i det store utvalget til Polhus finnes det noe som passer for alle!

Oscar Troedson
CEO
Anton Troedson
CMO
Adam Uvgård
Supply Chain Manager
Håkan Andersson
Product Development Manager/COO
Leonora Larsen
Customer Service Team Leader
Jennifer Nilsson
Country Manager Germany
Matilda Ericsson
Content Manager
Peter Stefansson
Sales & Customer Service
Emma Andersson
Logistics Assistent