Dobbeltgarasje

En garasje beskytter bilen din godt. Aldri mer trenger du sope snø ned fra biltaket eller skrape is fra rutene. Garasjen beskytter dessuten mot sterkt sollys og våte blader som gjør at bilen eldes for tidlig. En dobbeltgarasje fra Polhus er med andre ord en ren investering.

Vi har flere forskjellige garasjer: med vindu og inngang på langsiden, med plass til en eller to biler eller med ekstra bodplass til vinterdekk, takboks, sykler og annet man vil ta vare på. Vi har dobbeltgarasje med tradisjonelle, doble tredører eller en moderne og smidig vippeport. Eller ingen garasjeport i det hele tatt, det bestemmer du selv.

Dobbeltgarasje – Monteringsklare byggesett

Våre dobbeltgarasjer er solide trehus med forskjellige veggtykkelser og de kan isoleres fra innsiden om du vil varme den opp for å kunne mekke bil hele året. Garasjen selges i byggesett, noe som holder kostnadene nede. Alle som har råd til to biler, har råd til å kjøpe dobbeltgarasje fra oss.

Å sette sammen byggesettet til en ferdig garasje er heller ikke noen større utfordring for den som er svært hendig. Det kreves ingen spesielle verktøy og gjøres på bare noen dager. Byggesettet inneholder alt materiale i form av virke, dører, vinduer, spikre, skruer og beslag, tegninger og monteringsanvisninger. Alt du trenger for å fullføre arbeidet. Møter du på vanskeligheter underveis, er våre eksperter alltid klare til å hjelpe deg gjennom byggeprosessen. Opp gjennom årene har fornøyde kunder fortalt om sine vellykkede byggprosjekter, og vi er fast bestemte på at du skal bli like fornøyd.

Les mer