Boder

Den perfekte lagringsplassen – bod byggesett

En bod trenger ikke å være trist, forfallen og gammel. Polhus tilbyr en rekke forskjellige eksterne boder, slik at du kan finne en som passer ditt hjem og dine behov. Har du en liten tomt, nøyer du deg kanskje med et par kvadratmeter. Andre, som f.eks. har stor tomt med mange redskaper og trenger større lagerplass, kan velge mellom noen av de større modellene.

Bod – Monteringsklare byggesett

Våre boder har uante muligheter og vil virkelig dekke dine behov. Vi hjelper deg å finne den smarte lagringsplassen med de store mulighetene. En perfekt lagringsplass hvor du kan oppbevare det meste: alt fra hageredskaper, krukker, blomsterjord, frø, blomsterpotter og grillkull til barnas leker. Her kan du også gi ly til gressklipperen, golfbagen, syklene og annet for vær og vind. Hvorfor ikke gjøre lagringen litt morsommere og bygge en bod som passer både hjemmet og hagen?

1791 49790
Vis kampanjeprodukter
Sortering:

Boder utvalg

Boderne våre finnes i forskjellige størrelser og utførelser. Vil du ha skråtak eller paneltak? Ett eller to oppbevaringsrom? En uteplass eller ikke? Polhus tilbyr et bredt utvalg av eneboliger. Med over 20 års erfaring med trehus kan vi kalle oss eksperter.