Carport

Carport med varierende muligheter

Polhus har den perfekta løsningen for deg som vil beskytte bilen fra sol, regn og snø. Du slipper å måke frem og skrape bilen om vinteren, og om sommeren har du en sval bil. I vårt utvalg finner du flere forskjellige carporter med praktiske boder i ulike størrelser, hvor du kan oppbevare mye annet. 

Polhus sine carporter for én eller to biler, med eller uten bod, fyller virkelig sin funksjon. Vil du holde ting og redskap i orden og holde tomta ryddig, velger du en carport med bod, slik at du får plass til gressklipper, barnevogn, dekk, sykler, verktøy, redskap m.m.

Carport - Monteringsklare byggesett

Materialene til Polhus' carport-byggesett er nøye valgt med stor omhu og en sikker følelse for kvalitet. Byggesettet er enkelt å montere og leveres umalt. Å bygge en carport er enklere enn du tror, og vi har gjort det så enkelt som mulig for deg.

Våre detaljerte instruksjoner og nøye utvalgte materialer sikrer at du kan oppnå det ønskede resultatet med letthet. Vi tror at å gi ditt kjøretøy beskyttelse bør være uproblematisk, og våre carport-byggesett gjenspeiler denne overbevisningen. Du vil oppdage at det er enklere enn du tror å bygge din egen carport, og vi står klare til å hjelpe deg hele veien.