Anneks funkis

Funksjonalismen så dagens lys for snart hundre år siden og ble straks populær med sine rene linjer og enkle løsninger.

Kombinasjonen anneks og funkis blir et smart, stilrent bygg som passer fint inn på tomta nesten uansett hvordan den øvrige byggmassen ser ut. Et anneks i funkisstil kan brukes som gjesterom, badstue, bibliotek, atelier, øvingslokale eller bod. det er bare fantasien som setter grenser.

Anneks funkis – Monteringsklare byggesett

Vi selger anneks som byggesett. Det innebærer at kunden selv må gjøre en del av jobben, men uten å måtte tegne huset selv eller regne ut hvor mye materiale som trengs. Den store gevinsten er naturligvis prisen. Det blir mye billigere enn å kjøpe et ferdig hus, og man garderer seg mot ubehagelige overraskelser. Velg mellom våre modeller og tilbehør. Spør oss om det er noe du lurer på.

Materialet er tre og byggesettet leveres som ubehandlet virke, som kunden selv kan velge å male med en heldekkende farge, transparent lasering eller komposisjonsmaling. Også taktekking overlater vi til kunden, men med et ubrutt tak i denne håndterbare størrelsen størrelsen er også det en enkel jobb selv for en som aldri før har gjort det. På denne måten kan hvert funkisanneks utformes individuelt, slik at det passer den spesifikke tomta og glir fint inn med den øvrige byggmassen.

Les mer