Mikrohus funkis

Moderne mikrohus i funkisstil vil heve standarden på selv den mest eksklusive villatomten. De kan betraktes som lyse enetasjesvillaer på 30 kvadratmeter eller mindre. Dette er trekonstruksjoner som fungerer både som frittstående boliger og som utvidelser av din egen villa. Et mikrohus kan være et ideelt hjemmekontor, et velværesenter med badstue eller et hobbyrom for hele familien.

Hvis ingen i husholdningen har behov for ekstra plass, kan dere leie ut mikrohuset, noe som raskt vil generere inntekter samtidig som verdien på eiendommen øker. I områder med boligmangel eller et stort antall studenter, vil det være enkelt å finne leietakere til et moderne og uforstyrret minihus.

Moderne mikrohus - Monteringsklare byggesett

Vi tilbyr våre moderne mikrohus som byggesett med ferdige seksjoner, med eller uten isolasjon. Det sammenhengende, lave taket sørger for at huset ikke stjeler utsikten fra nærliggende bygninger og smelter sømløst inn i omgivelsene. Vi har ulike modeller i forskjellige størrelser, med eller uten balkong, mange små vinduer eller en hel vegg med glassdører. Alt avhenger av kundens behov og hvordan dere ønsker å bruke huset.

Moderne Mikrohus med Pulttak - Din Drømmebolig i Miniatyr

Pulttak er en stilig og praktisk design som ofte assosieres med funksjonalisme og moderne arkitektur. Det skrå taket gir et moderne utseende samtidig som det effektivt leder bort regn og snø. Det ubrutte, lave pulttaket gjør at mikrohuset ikke hindrer utsikten fra nærliggende bygninger og lett smelter inn i omgivelsene. Våre moderne mikrohus med pulttak tilbyr tilstrekkelig plass til å innrede alt fra et hjemmekontor til en gjestehytte, uterom eller en studio. Pulttaket gir også muligheten til å ha vinduer og dører fra gulv til tak, slik at rikelig med naturlig lys slipper inn og skaper en åpen atmosfære. Uansett om du planlegger å bygge det selv eller med vår hjelp, vil et mikrohus med pulttak utvilsomt bli et vakkert og koselig tillegg til din hage