Flere produktbilder
Bilder fra kunder

Utedoen til Ecoteco

Flere produktbilder
Bilder fra kunder
ArtikkelNR:Ecoteco-utedass

Den perfekte utedoen til hytta som er både praktisk og pen.

Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
8,990,-
Inkludert moms
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 4 til 8 arbeidsdager
Be om anbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

For den yngre generasjonen er det kanskje umoderne med utedo, men sammen med moderne teknologi er det overhodet ikke konservativt, men tvert i mot helt i tiden, ikke minst med tanke på miljøet. Dessuten er det praktisk! Å lede restavfallet ut via vannledninger er egentlig å rote det til helt unødvendig.

Dersom vi skal holde oss til det moderne samfunnet er det ikke de gamle utette utedoene med skjeve dører som gjelder. Denne bygningen er praktisk og smart designet. Huset er klargjort for Ecotec-utedoen og dens beholder, men huset selges separat.

For å opprettholde en lav pris selges det dessuten som byggesett. Alt treverk, dør med hengsler og vindu, skruer og spiker er inkludert i pakken sammen med en anvisning av montering (beholderen selges som tilbehør).

Toalettet trenger verken vann eller elektrisitet for å fungere. Konstruksjonen er tett og naturvennlig. Den effektive ventilasjonen garanterer et luktfritt toalett.

Vi anbefaler anskaffelse av en ekstra Ecoteco-beholder. På den måten kan man enkelt bytte den fylte beholderen ut med en tom og la komposteringen fortsette uten unødvendige tømminger.

Dersom Ecoteco-toalettet bare brukes om sommeren anbefales tømming om våren når komposteringen har foregått over lengre tid. Enkelt, ikke sant?

Brukstid

Ecoteco kan brukes året rundt. Selv om komposten fryser til om vinteren gjør den ingen skade på selve beholderen. Komposteringen starter opp igjen når temperaturen stiger."

Spesifikasjoner

Dimensjoner og spesifikasjoner
- Lengde: 1450 mm
- Bredde: 1100 mm
- Høyde: 2519 mm
- Gulvstørrelse: 1,02 kvm
- Tre / veggtykkelse: 43 mm
Pakkestørrelse
- Dimensjoner: - L 2350 x B 1200 x H 500 mm - 280 kg

Lignende produkter

Også kjøpte produkter