Anneks

Annekset som monteres enkelt og raskt.

I vårt brede sortiment finner du både laftede anneks og anneks i  byggelement som du enkelt setter sammen selv. Polhus har anneks som passer utmerket som gjesterom, tenåringsbolig, hobbyrom eller et lite kontor på tomta. Våre anneks i byggelement (anneks byggesett) er perfekt for deg som søker den enkle og funksjonelle løsningen, og selv vil bygge annekset sitt. Våre laftede modeller varierer fra tradisjonelt utseende til mer moderne typer.

Anneks – Monteringsklare byggesett

Takket være våre enkle skjøter monteres annekset ditt på ca. to dager med to montører. Velg passende vinduer og dører blant våre tilbehør.

29390 239990
Vis kampanjeprodukter
Sortering:

Oppdag vårt brede utvalg av vakre annekser til hagen din

Våre annekser er designet for å berike hagen din og tilbyr ulike bruksområder. Enten du trenger praktisk lagringsplass for hagemøbler og verktøy, et koselig hobbyrom eller et innbydende gjestehus, så har vi det rette anneks for deg. Med fokus på kvalitet og holdbarhet bruker vi nøye utvalgte materialer som sikrer at ditt anneks står støtt gjennom tidens test. Den enkle og praktiske monteringen gjør det raskt og enkelt å bygge opp ditt anneks, slik at du kan nyte det i fulle drag. Utforsk vårt mangfoldige utvalg av modeller, størrelser og stiler, og finn det perfekte anneks som passer til dine personlige preferanser og hagens stil. Uansett om du foretrekker klassisk, moderne eller rustikk design, vil du finne noe som passer akkurat for deg.

Polhus - Din pålitelige partner for annekser i høy kvalitet.

Hos Polhus setter vi kundetilfredshet først. Vi tilbyr ikke bare høykvalitetsprodukter, men også en pålitelig kjøpsopplevelse. Du kan trygt handle hos oss, og vi tilbyr sikre betalingsmuligheter og førsteklasses kundeservice. Utforsk vårt brede utvalg av annekser og oppdag de mange mulighetene de gir. Invester i et anneks fra Polhus og utvid din utendørs boareal. Skap et sted der du kan utfolde dine lidenskaper, ønske gjester velkommen eller bare slappe av. Opplev fordelene med våre annekser og bestill ditt drømmeanneks fra Polhus i dag.