Anneks 15 kvadratmeter

Ofte har man et plassbehov, enten sesongavhengig, midlertidig eller permanent, som er vanskelig å løse i din egen bolig. Å bygge om kan fort bli dyrt og føles kanskje ikke likevel som den riktige løsningen.

Og det er her annekset kommer inn i ligningen! Et smart designet anneks er et plasseffektivt bygg man kan bruke som gjestehus, bod og alt midt i mellom, kanskje på en og samme gang. Vanligvis består det av ett stort rom, men vi har også toromsanneks. Kanskje vil du ha et gjesterom i den ene enden og kontor eller sykkelgarasje i den andre. Man kan gjøre mye ut av femten kvadrat. Ved å dele inn huset i to rom har man også mulighet til å isolere og varme opp den ene halvparten.

Anneks 15 m2 – Monteringsklare byggesett

Alle våre anneksmodeller selges som byggesett. Noen er laftede, andre består av byggelementer med vertikale bord. En del har mange vinduer, store panoramavinduer eller småruter med sprosser. Om huset hovedsaklig skal benyttes til oppbevaring, er det lurt med vindusfrie vegger hvor man kan sett opp skap, hyller og kommoder fra gulv til tak. Om rommet er tenkt som kunstatelier eller hobbyrom, vil man antagelig ha et større lysinnslipp. Velg selv!

Ikke vær redd for byggesettkonseptet. Våre byggesett er utformet slik at selv kunder uten byggerfaring skal kunne sette sammen husene, og vi er med som sparringspartner under hele arbeidets gang.

Les mer