Drivhus

Et moderne drivhus er et sted der både mennesker og planter trives. Vi har produsert en rekke hyggelige drivhus med fokus på høy kvalitet og smarte detaljer. 

Drivhusene våre er enkle å montere og passer i de fleste hageomgivelser. Alt for å skape en avslappende oase hvor dere kan nyte det grønne!

Drivhus Laura

7 m², 10 m², 14 m²

Moderne drivhus i stilig svart design – et fantastisk sted for både dyrking og sosialt samvær! Velg et fleksibelt byggesett fra Polhus du også, og nyt hele sesongen. Med en byggetid på bare noen få dager er du straks klar for å innrede drivhuset!

  • Stort dørparti
  • Ekstra høyde (210 cm)
  • 4 mm sikkerhetsglass
Les mer

Drivhus Tobias

7 og 10 m²

Koselig drivhus i klassisk stil med god plass slik at plantene dine trives! Velg et stilig og praktisk drivhus fra Polhus du også, og bli en av hundrevis av andre fornøyde kunder. Monteringen fikser du selv på bare noen få dager!

  • Innebygd takdrenering
  • Produsert i Europa
  • 4 mm sikkerhetsglass
Les mer

Drivhus Elizabeth

10 m² og 14 m²

Koselig drivhus/oransjeri i tidløst design – et grønt rom for avslapping og sosial omgang. Byggesettet monteres oppå en vakker murbase. På bare noen dager er drivhuset klart til å innredes!

  • Sjenerøse dobbeldører som kan låses
  • Høyeste kvalitet i samtlige materialevalg
  • 4 mm sikkerhetsglass
Les mer

Paviljonger, lysthus og uterom


Drivhus / Lysthus Ella

Drivhus / Lysthus Ella

54 990,-
10 og 15 m²

Elegant og romslig drivhus med moderne svarte detaljer – en herlig oase for dyrking og avkobling! Velg et godt planlagt drivhus du også, og nyt lange vårdager i det grønne. Det praktiske byggesettet setter du sammen på bare noen få dager!

Les mer
Uterom / Drivhus Jonas

Uterom / Drivhus Jonas

46 990,-
9 og 14 m²

Stilrent veggmontert drivhus/uterom som gir maksimal plass til dyrking og sosial omgang! Velg et drivhus med høy kvalitet du også og bli en av hundrevis av andre fornøyde kunder. Med en byggetid på bare noen få dager samt fleksibel plassering av døren, får du et nytt uterom på kort tid.

Les mer
Drivhus / Lysthus Lina

Drivhus / Lysthus Lina

56 490,-
8 og 13 m²

Dekorativt drivhus i moderne paviljongmodell – et herlig sted hvor du kan tjuvstarte utesesongen! Velg et praktisk byggesett du også, og bli en av hundrevis av andre fornøyde kunder. På bare noen få dager er du klar til å innvie ditt nye herlige grønne rom!

Les mer

Tilbehøret som fullfører drivhuset ditt