Mikrohus med hems

Våre mikrohus er på opptil 30 kvadratmeter og har en maksimal høyde på fire meter fra bakken opp til mønet. Våre mikrohus med hems utnytter plassen på en svært god måte.

Et loft med litt lavere takhøyde i overetasjen gjør at underetasjen kan brukes til daglige aktiviteter som kjøkken, allrom, toalett, vaskerom eller hva enn man ønsker. Et mikrohus med hems kan fungere som gjestehus, hobbyrom, hjemmekontor eller en kombinasjon av flere bruksområder. Alle kan ha behov for litt ekstra boareal, enten vi drømmer om et arbeidsrom, et bibliotek, et hjemmegym eller en kontinuerlig inntekt fra en leieboer.

Det vanligste er likevel å bruke mikrohuset som en permanent bolig, enten for utleie eller for ens egne barn i overgangen mellom tenåringsrommet og deres helt eget hjem. Kanskje får huset ulike bruksområder i forskjellige perioder. Først som gjestehus for tilreisende slektninger, deretter som et fristed for ungdommen, og når huset igjen står tomt, kan det leies ut.

151992 359991
Vis kampanjeprodukter
Sortering:

Mikrohus med hems - Monteringsklare byggesett

Våre rimelige mikrohus med hems produseres og selges som byggesett. På denne måten kan vi holde prisen nede, samtidig som du som kunde har muligheten til å kjøpe tilleggsutstyr som terrasser og isolasjonspakker, slik at huset tilpasses nøyaktig etter dine ønsker.

Vi er med deg gjennom hele byggeprosessen. Våre eksperter svarer på spørsmål som måtte oppstå underveis, til du har et ferdig mikrohus med hems på tomten. Men det vanligste spørsmålet er nok: Hvorfor gjorde vi ikke dette tidligere?