Lekestuer

Barnas egne lille husholdning 

Klart alle barn ønsker seg sin egne lekestue! I våre lekestuer får barna plass til alt de trenger i sin egne lille husholdning. Dere velger selv eksteriøret som passer deres familie, deres hus og deres omgivelser. Våre koselige miniatyrhus gir barna en følelse av å ha sitt eget hus, og de har alle forutsetninger til å fortsette med det i mange år, uansett hvilket lekestue-byggesett dere velger å kjøpe. Vi har til og med lekestue med loft.

Opplev lekeparadiset - Velg ditt favorittlekehus

Mange av våre lekehus er designet for å se ut som ekte hytter og hus. Barna har god plass til alt de trenger i sitt eget lille hjem. Våre koselige minihus gir barna følelsen av å ha sitt eget ekte hus. Velg lekehuset som passer din familie, ditt hjem og dine omgivelser. Er du på jakt etter et stort eller lite lekehus? Ønsker du skodder, blomsterkasser og/eller en veranda og gjerde? Kanskje vil du ha et lekehus med pipe? Vi har noe for alle. Vi har også lekehus med hemser, som gjør lekehuset ekstra spesielt og spennende for de små. Uansett hvilket lekehus du velger, garanterer vi mer utendørs lek.

Bygge et lekehus - Tips og råd

Å bygge et lekehus står på mange sin gjøremålsliste. Noen ganger er det mer barnas drøm enn foreldrenes. Å bygge et lekehus selv er et stort prosjekt for de fleste. Både kostnaden og arbeidsinnsatsen er oppnåelige. Du kan til og med la barna delta og for eksempel hjelpe til med å støpe betongsøyler eller male lekehuset. Les våre tips og råd for å bygge et lekehus her.

Lekhus - Ferdigmonterte byggesett

Lekhusene er laget av høykvalitets trevirke og blir levert rett til døren din. Når du har mottatt leveransen, er det enkelt å bygge lekehuset. Ta på deg verktøybeltet og bli den snekkeren familien din kan være stolt av. Polhus lekehusbyggesett er enkle å montere. Det er som Lego, men for voksne! Når barna blir eldre, kan lekehuset brukes som lagringsplass eller kanskje til og med som et gjesterom.

Lekehus– Monteringsklare byggesett

Stuene er bygd i tre av høy kvalitet, og de leveres hjem til døren. Når dere har mottatt leveransen, kan dere enkelt bygge en lekestue. Ta på deg verktøybeltet og bli familiens stolte snekker. Polhus' byggesett er enkle å montere, som lego, bare for voksne! Når barna blir eldre og leken har tatt slutt, kan lekestua med fordel brukes som lagringsplass eller kanskje til og med som gjesterom.