/ Ventilasjonspakke for badstue
Ventilasjonspakke for badstue Flere produktbilder

Ventilasjonspakke for badstue

ArtikkelNR: VENT-SAUNA-PACK
Ventilasjonspakke for badstue

Effektiv ventilasjon i badstuen er avgjørende for å spre varmen jevnt og skape en mer behagelig badstuopplevelse.

kr 690
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 7 til 15 arbeidsdager

Mer informasjon

Ventilasjon er essensielt i en badstue. Luft må sirkulere i badstuerommet for at varmen sprer seg. I tillegg trenger man oksygen for at badstuen skal føles behagelig, noe som er spesielt viktig for at vedfyrte ovner skal fungere effektivt.

I Polhus' badstuer finnes det en løsning for lufttilførsel gjennom sprekker mellom gulvbordene. Vi anbefaler også å montere en avtrekksventil. Avtrekksventilen skal være justerbar innvendig og bør monteres ca. 200 mm fra taket på motsatt side av badstuovnen.

Selv om du får tilførsel av luft gjennom sprekkene i gulvet, er det en god idé å montere en tilførselsventil lavt på veggen nær badstuovnen. Dette for å spre varmen fra ovnen mer effektivt og gi et vedfyrt aggregat mer oksygen. Denne ventilen bør også være justerbar for å kunne justere luftstrømmen. Hvis du ønsker å installere både avtrekks- og tilførselsventil, bestiller du helt enkelt to badstuentilasjonspakker. Ventilasjonshullene må du forberede selv, da plasseringen av ventilene kan variere avhengig av hvor badstuen er plassert, og hvor det estetisk sett passer best å plassere ventilene.


Spesifikasjoner

Inkludert i leveransen

- Ventilasjonsluke: 370 x 130 mm av ubehandlet gran med skyvbar luke for regulering av til- og fra luftsstrøm

- Utvendig gitter: 170 x 213 mm med en dybde på 18 mm. Av ubehandlet gran

Lignende produkter

Også kjøpte produkter