/ Veggisolasjonspakke 70 mm - 10 m2
Veggisolasjonspakke 70 mm - 10 m2

Veggisolasjonspakke 70 mm - 10 m2

ArtikkelNR: WIP_Inside_3330/70mm

Hold varmen i huset med vår praktiske og fleksible isolasjonspakke! Pakken inneholder alt du trenger for å isolere veggene. Kjøp en isolasjonspakke fra Polhus du også – og bli en av våre tusenvis av fornøyde kunder!

kr 5 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 7 til 15 arbeidsdager

Mer informasjon

Unngå en trekkfull og kald hytte! Med vår komplette pakke er det enkelt og problemfritt å isolere innendørs. Alt du trenger er inkludert, og mengdene tilpasses husene, men det kan hende at du må kutte og justere materialet. Vær også oppmerksom på at innvendig tekking og glidebeslag ikke følger med – se under tilbehør, så finner du det der. Vår takisolasjonspakke indeholder nok byggefolie til å dekke veggene også, byggefolie er derfor ikke inkludert i denne pakken. 

Inngår i pakken:

  1. Skruer
  2. Vår takisolasjonspakke indeholder nok byggefolie til å dekke veggene også - byggefolie er derfor ikke inkludert i denne pakken.
  3. Isolering
  4. vindpapp inngår i huset
  5. Paneler

Se gjerne våre 3D-filmer før du setter i gang – så får du en god grunnforståelse og oversikt!

Vi leverer hundrevis av hytter hvert år, og ekspertene våre vil mer enn gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før, under eller etter prosjektet ditt. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du trenger veiledning angående isolasjon eller annet tilbehør. Vår kunnskapsrike kundeservice svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine.

Spesifikasjoner

INKLUDERT I LEVERING

- 1 pakke treskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 4 pakker isolering: 70 mm

- 35 stk. paneler: 2400 x 25 x 70 mm

Lignende produkter

Også kjøpte produkter