/ Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm
Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm

Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm

ArtikkelNR: IP_Inside_6038/70mm

Hold varmen i huset med vår praktiske og fleksible isolasjonspakke! Pakken inneholder alt du trenger for å isolere veggene. Kjøp en isolasjonspakke fra Polhus du også – og bli en av våre tusenvis av fornøyde kunder!

kr 12 790
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 1 til 2 uker

Mer informasjon

Med vår komplette pakke er det enkelt og greit å isolere veggene. Isolasjonspakken reduserer ikke bare oppvarmingskostnader, den er også lyddempende. Å isolere veggene er ikke så komplisert som mange tror. Se gjerne våre 3D-filmer før du setter i gang – så får du en god grunnforståelse.

Å isolere veggene er en smart investering som reduserer oppvarmingskostnadene, demper lyd og øker komforten i huset. Pakken er komplett med nøyaktige mengder, men du må kanskje tilpasse materialet. Isolasjon og stendere til hyttas yttervegger er inkludert, men hvis hytta har en badstue, er ikke isolasjon og stendere for ytterveggene der inkludert. Vær også oppmerksom på at innvendig kledning og glidebeslag ikke er inkludert - du finner dem som tilbehør.

Hvis det skulle oppstå noen spørsmål underveis, er du alltid velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere – så hjelper de deg.

Inngår i pakken:

  1. Vindpapp
  2. Trelekter
  3. Isolering
  4. Byggfolie
  5. Paneler
  6. Glidebeslag kjøpes separat
  7. Skruer 

Vi leverer hundrevis av hytter hvert år og ekspertene våre vil mer enn gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før, under eller etter prosjektet ditt. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål eller tanker rundt alternativene våre!

Spesifikasjoner

INKLUDERT I LEVERANSEN

- 1 pakke treskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 2 ruller vindpapp: 37,5 m2

- 6 pakker isolering: 70 mm

- 40 stk. Trelekter: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 stk. paneler: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rull byggfolie: 60 m2

Lignende produkter

Også kjøpte produkter