/ Øvrig / Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm
Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm

Veggisolasjonspakke, 20 m2, 70mm

ArtikkelNR: IP_Inside_6038/70mm

Hold varmen i huset med vår praktiske og fleksible isolasjonspakke! Pakken inneholder alt du trenger for å isolere veggene. Kjøp en isolasjonspakke fra Polhus du også – og bli en av våre tusenvis av fornøyde kunder!

kr 12 790

Inkludert moms
Fri frakt til postnummer under 7800
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud

Mer informasjon

Med vår komplette pakke er det enkelt og greit å isolere veggene. Isolasjonspakken reduserer ikke bare oppvarmingskostnader, den er også lyddempende. Å isolere veggene er ikke så komplisert som mange tror. Se gjerne våre 3D-filmer før du setter i gang – så får du en god grunnforståelse.

Å isolere veggene er en smart investering som reduserer oppvarmingskostnader, lydisolerer og øker trivselen i huset. Pakken er komplett med tilpassede mengder, men det kan hende at du må kutte og justere materialet. Vær også oppmerksom på at innvendig tekking og glidebeslag ikke følger med – se under tilbehør, så finner du det der. Vår takisolasjonspakke indeholder nok byggefolie til å dekke veggene også - byggefolie er derfor ikke inkludert i denne pakken.

Hvis det skulle oppstå noen spørsmål underveis, er du alltid velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike kundeservicemedarbeidere – så hjelper de deg.

Inngår i pakken:

  1. Vindpapp
  2. Trelekter
  3. Isolering
  4. Byggfolie
  5. Paneler
  6. Glidebeslag kjøpes separat
  7. Skruer 

Vi leverer hundrevis av hytter hvert år og ekspertene våre vil mer enn gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før, under eller etter prosjektet ditt. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål eller tanker rundt alternativene våre!

Spesifikasjoner

INKLUDERT I LEVERANSEN

- 1 pakke treskruer (100 stk.): 5 x 60 mm

- 2 ruller vindpapp: 37,5 m2

- 6 pakker isolering: 70 mm

- 40 stk. Trelekter: 2400 x 45 x 70 mm

- 50 stk. paneler: 2400 x 25 x 70 mm

- 1 rull byggfolie: 60 m2

Lignende produkter

Også kjøpte produkter