/ Takplate til Orust - Svart
Takplate til Orust - Svart Flere produktbilder

Takplate til Orust - Svart

ArtikkelNR: 00740433-00-Black

Elegant og slitesterk takplate som er lett å montere.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Mer informasjon

Er man på utkikk etter en tidløs, elegant og vakker takbekledning, er det vår takplate man er ute etter. Med sitt stilrene ytre, er den det perfekte valget for boden din. Bortsett fra å være estetisk tiltalende, er det mange fordeler med å bruke takplater. Først og fremst er det en svær lett takbekledning å legge. Når det blåser, blåses løvet av. Og når det regner, renner skitten av og mosen får ikke noe feste. For det andre er det et slitesterkt materiale å benytte seg av som enkelt kan stå i mot de utfordringer et tak utsettes for.

Takplaten leveres i en komplett pakke hvor alle nødvendige materialer er inkludert. Monteringen av platen går lettere enn det mange tror, og kan uten problemer utføres av både den erfarne byggeren og nybegynneren. Underlagspapp og spiker er ikke inkludert i pakken. Husk å komplettere med dette selv. Hvis dere har noen spørsmål ved montering er dere alltid velkommen å kontakte oss! Våre eksperter er her for å hjelpe er!


Lignende produkter

Også kjøpte produkter