Redskapsbod

Å grave i jorda, dyrke sine egne økologiske grønnsaker og designe den fredfylte oasen en velstelt hage i sannhet er, har blitt mer og mer populært. Nøkkelen er å ha de rette redskapene, og at det skal være enkelt. Det stressede nåtidsmenneske har kanskje ikke flere timer å bruke på luking og frisering av rosebuskene sine i tillegg til det aller nødvendigste, som å klippe gresset. Men en redskapsbod er iallfall en god start.

Redskapsboder – Monteringsklare byggesett

Hvis du kjøper en ferdig redskapsbod risikerer du at det blir dyrt, og å bygge sin egne billige redskapsbod er heller ikke det letteste. Løsningen er å kjøpe byggesett av oss. Vi har flere ulike modeller, frittstående eller som er tenkt å sitte sammen med bolighuset, med eller uten gulv og vinduer, med bred dobbeltdør eller en smal og enkel en – alt avhengig av ditt behov. Om du bare har noen hakker, spader, hagesakser og bøtter trenger du ikke like stor plass som de som har haugevis med verktøy, gressklipper og snøfreser. Men det er kanskje best å ta litt i, for med skjulet på plass kan hageinteressen komme til å vokse, og med det øker antall redskap.

Men dette med å bygge en redskapsbod, er ikke det vanskelig og tidkrevende? Nei, ikke spesielt. Alt materiale er inkludert i våre byggesett, sammen med en instruksjon om hvordan du skal gå frem, så er det bare å følge den punkt for punkt. Kontakt oss om du sitter fast, så hjelper vi og forteller hvordan du skal komme videre. Før du vet ordet av det har du en praktisk redskapsbod i hagen, og fra da av kommer du til å lure på hvordan du noensinne klarte deg uten.

Les mer