Flere produktbilder

Minihus HomeOffice Tim 25

ArtikkelNR:P-Homeoffice-tim25

Et moderne minihus som passer perfekt som hjemmekontor.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
149 000,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 15 580,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 3 til 4 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Her er et lite og merkelig hus i vår samling av minihus. Tim er en toroms med et lavt tak og uten takloftet som er karakteristisk for de fleste av våre minihus.


Et minihus er som kjent et komplimenterende bygg på maksimalt 25 kvadratmeter og 4 meter fra bakke til mønet, som ikke nødvendigvis krever tillatelse på en tomt der det allerede finnes en bolig. Dette bare man tar hensyn til gjeldende regler og ikke stiller huset for nære tomtegrensen eller andre bygg. Du må alltid sjekke med naboen og forsikre deg om at du ikke trenger tillatelse i din kommune før du handler

Navnet HomeOffice antyder at vi først og fremst ser denne modellen som et praktisk hjemmekontor for et mindre foretak. Men det er intet som hindrer deg i å bruke huset som hytte, overnattingssted, bibliotek, hobbyrom eller noe helt annet. Det innfelte glasspartiet med den lange og smale verandaen utenfor, gir huset to ekstra innervegger. Alle husets vinduer er lagt til et hjørne og gir huset nesten uendelige innredningsmuligheter.

Tim leveres som byggesett i ferdige byggeelementer som dere selv setter sammen. Først må man forberede en enkel grunn ved å jevne bakken og legge grus samt støpe eller grave ned fundament. Alt virke, vinduer, dører, beslag, skruer og spikre er inkludert i pakken. Ved hjelp av monteringsveiledningen som er inkludert bygger dere raskt sammen huset. Når selve huset står klart, velger dere selv hvilken farge dere vil ha på fasaden og hvilket takbelegg som passer best til deres tomt. Dere gjør jobben, men våre byggeeksperter er alltid tilgjengelige via e-post eller telefon. Dette gjør at prisen holdes nede samtidig som dere får nøyaktig det huset dere vi ha, skreddersydd etter deres behov.

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Dimensjoner og spesifikasjoner
- Lengde: 7150 mm
- Bredde: 3550 mm
- Totalt areal inkl. balkong: 24,2 kvm
- Tre / veggtykkelse: 19 mm
- Vindu: 2 stk 500x1670mm, 1ste 340x1670mm
- Dør: 960 x 1930 mm
- Vekt: 1856 kg
Pakkestørrelse
- Dimensjoner: 4800 x 1200 x 1800 mm
- Vekt: 1856 kg