/ Installasjon av fundament 30 m²
Installasjon av fundament 30 m²

Installasjon av fundament 30 m²

ArtikkelNR: foundation30
Installasjon av fundament 30 m²

Unngå tungt gravearbeid og få en enkel start på drømmeprosjektet! Vi tar oss av alt for at du kan føle deg trygg med et klart og sikkert fundament.

kr 29 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Bestillingsvare Leveringstid: 4 til 6 uker

Mer informasjon

  • Enkelt og greit
  • Sikker investering – stabilt fundament installert av våre egne fagfolk
  • Vi vurderer fundamenttype sammen med deg slik at du får den beste løsningen.
  • Går raskt, og du slipper gravearbeidet
Har du funnet ditt drømmeprosjekt hos oss på Polhus? Gratulerer! Da har du valgt en praktisk pakkeløsning av beste kvalitet, og det er på høy tid å planlegge hvilket fundament konstruksjonen skal stå på i mange år fremover. La Polhus' installatører hjelpe deg med grunnarbeidet, så slipper du det tunge gravearbeidet.

Vi tilbyr to typer fundamentløsning; enten fundament med jordskruer eller et mer tradisjonelt fundament hvor vi graver bort øverste lag av jorden, legger markduk, pukk og betongblokker. Fundamenttype avhenger av grunnens omstendigheter. Hvis det er berg, stein eller hvis grunnen har en betydelig skråning der huset skal plasseres, kan jordskruer bli utfordrende. Våre rutinerte byggteknikere vurderer marken og anbefaler den mest effektive løsningen for deg.

HVORFOR JORDSKRUER:

Å utarbeide et fundament med jordskruer er en enkel og effektiv prosess hvor man unngår det tradisjonelle gravearbeidet. Dette gjør at arbeidet kan utføres under store deler av året – uavhengig av årstid. Siden det ikke trengs gravemaskiner, minimerer det også påvirkningen på tomten og omgivelsene. Dessuten genererer jordskruer betydelig mindre CO2-utslipp sammenlignet med støpt platting og andre konvensjonelle metoder. Jordskruer gir et solid og stabilt fundament som er raskt å få på plass.

HVORFOR TRADISJONELT FUNDAMENT:

Et tradisjonelt fundament er ofte det mest praktiske alternativet. Prosessen er rask og tar omtrent en dag. Vi bruker en mindre gravemaskin under gravingen for å minske avtrykk på tomten. Ca 200-400 mm matjord fjernes for å skape en solid overflate. Deretter legges et geotekstilt stoff og pukk (type grus) på overflaten, som deretter komprimeres nøye for å skape et stabilt fundament. Betongblokkene (leca-blokker) måles opp og vatres opp i henhold til fundamentplanen for å skape jevn fordeling av belastning og langvarig stabilitet. Slik får du et sikkert og bæredyktig tradisjonelt fundament.

Det man skal tenke på ved tradisjonelt fundament er at stedet for fundamentet må være tilgjengelig for en gravemaskin. Det blir ofte store gravemasser som skal håndteres, og også en god del pukk som skal transporteres til stedet for fundamentet. All materialettransport må kunne utføres av gravemaskinen, og veien til arbeidsplassen må være tilgjengelig.

HVA SKJER ETTER BESTILLINGEN:

Etter at du har bestilt vår fundamenttjeneste, vil du motta en sjekkliste fra oss via epost. I sjekklisten forklarer vi hvordan du utfører bakkeundersøkelsen hvor bygningen skal stå og hvordan du rapporterer resultatene. Våre installatører kan deretter vurdere og planlegge riktig fundament. Vi veileder gjerne gjennom disse stegene.

Bare ta kontakt om du har ytterligere spørsmål omkring jordskruer eller tradisjonelt fundament!

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Vilkår ved bestilling af fundamenttjeneste

- : Tomten skal være ryddet og tilgjengelig

- : Bygningens plassering skal være tydelig markert på tomten

- : Strøm skal være fritt tilgjengelig for bruk under installasjonen

- : Om det finnes kabler, rør eller annet i bakken må dette markeres

- : Eventuell installasjon av el-kabler og avløp må utføres innen fundamentet installeres

- : Impregnerte bærebjelker er inkludert

- : Prisen er fast hvis alle forutsetningene for å utføre arbeidet er til stede

- : Fundamentplanen i manualen blir ikke alltid fulgt

- : Jordmasser kan oppstå etter graving for tradisjonelt fundament

- Mer detaljert informasjon: Se vedlagt fil for 'Vilkår'

Lignende produkter

Også kjøpte produkter