/ Hvitlasert vegganel - 20 m2
Hvitlasert vegganel - 20 m2

Hvitlasert vegganel - 20 m2

ArtikkelNR: Panel_Wall_P6038/WS

Vakkert hvitlasert panel til den nye hytten din! Gi huset ditt en koselig følelse med et moderne og vakkert panel i hvitlasert furu. Gjør som hundrevis av andre fornøyde kunder og kjøp panel til huset fra Polhus du også!

kr 15 890
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 7 til 15 arbeidsdager

Mer informasjon

Fine furupaneler til innerveggene som raskt og enkelt kan monteres med profesjonelt resultat. Panelene er dimensjonert i hele lengder og består av nok materiale til å dekke innsiden av de fire ytterveggene.

For å få en fin overgang mellom vinduskarm og veggpanel, inkluderes komplett kledningsmateriale for både vindus- og dørkarmer i pakken, med både hjørnelister og karmbord.

Hvordan gjør jeg det?

Begynn med å kappe og montere veggpanelene på innsiden av alle ytterveggene. Etter panelene er installert, er det på tide å forbedre utseendet rundt vinduer med medfølgende kledningsmateriale.

Kapp og tilpass karmbordene til sidene og over vinduet, slik at de får riktig bredde og lengde. For å dekke skjøtene mellom karmbord og veggpaneler på sidene og den øvre karmprofilen, monterer du vinkellistene over hjørnene.

Det nedre karmbordet bør kappes i lengde, men kan monteres i full bredde for å skape både en praktisk og pen vindusbenk. Ved å følge dette rådet unngår du å montere en ekstra hjørnelist i tilknytning til den nedre vinduskarmen/vindusbenken. Vær oppmerksom på at alt materiale for karmløsningen er i ubehandlet furu. Husk også at spiker og skruer for montering ikke er inkludert, slik at du har friheten til å bruke den festeanordningen du foretrekker.

Vi leverer hundrevis av hytter hvert år og ekspertene våre vil mer enn gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål før, under eller etter prosjektet ditt. Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål eller tanker rundt mulighetene våre!

Spesifikasjoner

INKLUDERT I LEVERING

- 15 pakke høvlet og hvitmalt sporpanel: 3600 x 14 x 121 mm

- 9 stk hjørnelister (ubehandlet furu): 43 x 43 x 2400 mm

- 11 stk karmbord (ubehandlet furu): 16 x 170 x 2400 mm

Lignende produkter

Også kjøpte produkter