/ Harvia The Wall Combi 9 kW med styreenhet + stein
Harvia The Wall Combi 9 kW med styreenhet + stein Flere produktbilder

Harvia The Wall Combi 9 kW med styreenhet + stein

ArtikkelNR: SP-S/AL-steam
Harvia The Wall Combi 9 kW med styreenhet + stein

Badstuepakke med kombiaggregat – for et elektrisk oppvarmet badstue

kr 21 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 5+ stk) Leveringstid: 10 til 20 arbeidsdager

Mer informasjon

Praktisk elektrisk aggregat med avslappende dampfunksjon for herlige badstuebad! Med Harvia The Wall Combi 9 kW slipper du tidkrevende forberedelser. På det smidige kontrollpanelet kan du enkelt stille inn den temperaturen du ønsker – berøringsskjermen viser når badstuen er oppvarmet og klar for et avkoblende badstuebad. Du kan plassere skjermen hvor du ønsker, enten det er i badstuen, vaskerommet, kjøkkenet eller gangen.

Aggregatet The Wall Combi 9 kW passer for deg som ønsker den myke og behagelige varmen som dampen gir. Den integrerte dampgeneratoren opprettholder fuktigheten i badstuen med nesten én prosent presisjon og kan enkelt styres med styreenheten. Du kan selvsagt bruke aggregatet uten dampgeneratoren hvis du ønsker en mer tradisjonell badstue. I duftbeholderen kan du fylle på med favorittoljen din for en stemningsfull og velduftende badstuestund.

Pakken inneholder elektriske aggregatet med tilhørende styreenhet og badstuesteiner. Smidigere enn det kan det nesten ikke være! 

Husk alltid å bruke en autorisert elektriker ved installasjon av våre elektriske aggregater for sikker og korrekt drift.

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

INKLUDERT I LEVERANSEN

- Badstuovn: The Wall Combi SW90S (9 kW)

- Styreenhet: Xenio Combi CX110C

- Badstuesteiner: Badstuesteiner mindre enn 10 cm (20 kg)

Lignende produkter

Også kjøpte produkter