/ Ferdig grunnmur med jordskruer, 20 kvm
Ferdig grunnmur med jordskruer, 20 kvm

Ferdig grunnmur med jordskruer, 20 kvm

ArtikkelNR: ground-screw-20
Ferdig grunnmur med jordskruer, 20 kvm

Ferdig fundament med jordskruer, 20 kvm

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Mer informasjon

 • Enkelt og komfortabelt – med jordskruer trenger du kun en dag, og du slipper gravearbeidet
 • Miljøvennlig alternativ – jordskruer slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn betongfundamenter
 • Minimal påvirkning på omgivelsene – ingen store gravemaskiner som forstyrrer hagen
 • Trygt valg – jordskruer av høy kvalitet med 25 års garanti
 • Årstiden spiller ingen rolle – jordskruer kan monteres året rundt
 • Smart og praktisk – jordskruer monteres enkelt med spesialmaskiner av autoriserte montørerHar du funnet drømmeprosjektet ditt hos oss på Polhus? Gratulerer! Da har du valgt en praktisk pakkeløsning av beste kvalitet, og det er på høy tid å planlegge hvilket fundament trebygningen skal hvile på i alle årene som kommer. Uansett om du vil bygge et anneks, en bod eller en badstue, krever enhver bygning et stabilt fundament. Å grave ned betongfundamenter kan imidlertid både være tungt og slitsomt. Med jordskruer slipper du det tunge gravearbeidet!
 • Våre experter kommer og setter ned jordskruene for deg, og du sparer både energi og tid – samtidig som du gjør et miljøvennlig valg. Dagens betongproduksjon utgjør en stor andel av byggindustriens klimapåvirkning, og en jordskrue slipper ut 60 % mindre karbondioksid enn et betongfundament.

Jordskruefundamentet kan monteres året rundt, selv på steder som er vanskelige å komme til og i jord som er vanskelig å grave i. Utstyret vårt er dessuten praktiskt og påvirker omgivelsene og tomten din minimalt. Du trenger altså ikke bekymre deg for at hele hagen skal bli ødelagt!

Jordskruen monteres med spesialmaskiner av autoriserte montører. Jordskruene er av høy kvalitet, og er klare til å bygges på så snart den siste skruen er på plass!

Hva du som kunde bør tenke på ved bruk av jordskruer:

 • Plassen skal være ryddet og tilgjengelig
 • Strøm skal være tilgjengelig og fritt å bruke
 • Plasseringen av huset må være klar før monteringen. Marker hjørnene til bygningen med sprayfarge eller mindre trepåler.
 • Rør og ledninger i bakken for vann, avløp, gass, fjernvarme, fiber, media, strøm og lignende skal eksponeres og markeres. Les mer på www.ledningskollen.se , en gratistjeneste tilgjengelig for alle.
 • Jordskruer er ikke egnet hvis det er fjell eller store steiner der huset skal stå. Du vil kunne diskutere muligheten til å bruke denne løsningen, både med oss, men først og fremst med våre eksperter i forbindelse med bestillingen av tjenesten.
 • Prisen refererer til en montering under normale bakkeforhold, altså uten hinder ved monteringen. Eksempler på hinder kan være, men er ikke begrenset til fjell eller større steiner som gjør det umulig å montere jordskruen på ett eller flere punkter. Hvis montøren støter på et hinder, vil de diskutere løsningsalternativene med deg. Eventuelle tilleggskostnader kan påløpe for de punktene hvor jordskruen ikke kan monteres, avhengig av hvilken løsning som blir valgt.
 • Prisen refererer til jordskruer i standard størrelse. Hvis det finnes nivåforskjeller som er større enn 300 mm, må man bruke en lengre skrue. Tilleggskostnader for den andre jordskruemodellen vil da påløpe.
 • Manglende kontroll av bakken som fører til at montering av jordskruene ikke kan utføres av montørene kan medføre en avgift.
 • Samtlige tillagte og avtalte kostnader, eksempelvist i ovennemte tilfelle, gjøres opp direkte mellom kunden og montøren, og faktureres separat via montørens bedrift
 • Jordskruen må forbli uforstyrret etter monteringen. Hvis man f.eks. vil grave frem avløpsrør eller strømledninger, skal dette gjøres før jordskruen monteres.
 • Bærebjelker leveres sammen med huset. Disse kan man selv montere på jordskruene. Festematerialet for bærebjelkene inngår ikke. Det er viktig at bærebjelkene festes helt rett og at de plaseres slik at de gir ordentlig støtte til gulvbjelkene.
 • Materiale til bærebjelker: 6 stk.45 x 145 x 2400 mm impregnert

Merk at sokkelplanen i manualene våre ikke alltid blir fulgt!

Sokkelplanene i manualene våre er forslag på hvordan man kan plassere soklene i vanlige sokkelfundamenter. Jordskruen er en annen type fundament. Eksperter på jordskruer, og de profesjonelle montørene deres vil bedømme hvor mange jordskruer og eventuelle bærebjelker som trengs for ditt fundament. De gir 25 års garanti på alle produktene sine.

Hvis du har spørsmål angående fundament med jordskruer, må du gjerne ta kontakt med oss, så forteller vi mer!


Manualer og tegninger

Lignende produkter

Også kjøpte produkter