/ Badestamp / Basseng Ocean 350
Basseng Ocean 350 Flere produktbilder

Basseng Ocean 350

ArtikkelNR: PT-Ocean-4000-d
Diameter: 3490 mm. Vannvolum: 11 000 liter

Ocean 350 er en ekte perle! Et elegant, dypt og romslig basseng som vil stå for sommerens høydepunkter. Oceans konstruksjon gjør den enkel å montere. Sammen med noen venner vil du montere bassenget på kun 2 dager! Snart er du klar for din første bassengfest!

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..

Detaljene gjør forskjellen.

Få mest mulig ut av din badestamp med våre tilbehør

Beskyttende lokk

Isolert lokk +kr 11 990

Bademiljø

Varmepumpe +kr 9 990

Mer informasjon

  • Rundt basseng – vakker form som smelter inn i hagen, og det er enkelt å plassere selv i mindre hager
  • Sterk konstruksjon – solid bassengramme i glassfiber som er lett å rengjøre
  • Komplett basseng – pumpe- og filtersystem og LED-lys er inkludert
  • Vakkert trepanel fra ThermoWood - reduserer behovet for vedlikehold, veldig slitesterkt!
  • Romslig – vannvolum på 11 000 liter
  • Gratis frakt og praktisk levering til tomtegrensen!

Sommeren er reddet! Ocean 350 er et luksuriøst førsteklasses basseng som vil invitere deg til mange minneverdige sommerdager med sol og bading i hagen. Ocean er designet for å forgylle uteplassen sesong etter sesong. Derfor er bassengrammen laget av glassfiber med panel i vakre ThermoWood – både slitesterke og robuste materialer som krever minimalt vedlikehold. Du kan plassere det vakkert avrundede bassenget på gressplenen eller integrere med altanen for å skape et elegant og harmonisk helhetsinntrykk. Ved å innrede bassengområdet med planter og solsenger vil du snart få en herlig oase i hagen!

Ocean leveres med et komplett pumpe- og filtersystem og er forberedt med tilkoblingshull som gjør det enklere å installere systemet. Ved at vannet sirkulerer kontinuerlig gjennom filteret, holder det seg fint lenger. Det smidige filteret kobles til 230 V og leveres sammen med et praktisk startsett for vedlikehold av bassenget ditt. Ocean har også en timer på pumpen slik at du kan kontrollere pumpetidene i løpet av dagen.

Vi anbefaler at du supplerer bestillingen med vårt praktiske isolerte lokk, slik at du holder temperaturen oppe lenger mellom badene. For de som vil bade når det begynner å bli kjøligere, kan du også kjøpe en bassengvarmepumpe.

Hvordan gjør jeg det?

Til tross for den massive konstruksjonen, er Ocean-bassenget enklere å montere enn det inntrykket bassenget gir! For at du skal slippe å løfte bassenget med kranbilen, er bassenget konstruert for å bæres, og kommer derfor i to deler. Ved hjelp av tre (ganske sterke) venner kan du løfte bassenget på plass og feste delene ved hjelp av medfølgende gummilist og bolter.

Dersom bassenget skal plasseres på gressplenen, graver du ca 20–30 cm dypt. Vi anbefaler at du legger en sandseng på 5– 10 cm i bunnen for å få en god støtte under hele bunnflaten. Det beskytter også karet mot at røtter og steiner slites på overflaten – bassenget kommer til å stå i mange år fremover! Når bassenget er på plass, trenger du bare å koble til pumpe- og sandfiltersystemet. Husk å plassere systemet der du vil ha det før du fyller tanken med fibalon – ellers kan det være vanskelig å flytte. Så er du klar til å gå rett inn i hagen og ta din første svømmetur!

Ekspertene våre hjelper deg mer enn gjerne hvis det skulle oppstå noen spørsmål i forbindelse med bestillingen, leveringen eller monteringen!

Spesifikasjoner

MÅL og SPESIFIKASJONER

- Diameter: 3490 mm

- Dybde/høyde: 1200 mm

- Vannvolum: 11 000 liter

- Vekt: 400 kg totalt, 200 kg per del

- Treslag: ThermoWood, varmebehandlet furu

- Innsats: Glassfiberarmert herdeplast

INKLUDERER I LEVERING

- Badestamp: Leveres i to deler sammen med medfølgende gummilist og bolter for å feste delene.

- Trepanel: Varmebehandlet trepanel inkludert panelklemmer for skjulte innfestninger og 2 stk. festeringer

- Pumpe- og filtersystem: Komplett pakke med smart integrert timer og startpakke for bassengvedlikehold, pumpekapasitet 7000 l/t, spenning 230 V / 250 W, maksimal sugehøyde 7,5 m

- Belysning: 4 LED-lamper med hvitt lys

- Øvrig: Isolert lokk følger ikke med, tilgjengelig som tilbehør

Lignende produkter

Også kjøpte produkter