/ Badstuepakke Ved – Polhus by Vilpra
Badstuepakke Ved – Polhus by Vilpra Flere produktbilder

Badstuepakke Ved – Polhus by Vilpra

ArtikkelNR: Saunapackage-wood-Vilpra14

Stilig vedfyrt aggregat komplett med skorstein, beskyttelsesplater og stein. Pakken inneholder alt du trenger til den vedfyrte badstuen din, og er spesialdesignet for å passe i våre badstuhytter.

kr 19 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 1 stk) Leveringstid: 10 til 20 arbeidsdager

Mer informasjon

Det er noe helt spesielt med å gå inn i en vedfyrt badstue. Lukten av brennende bjørkeved, den varme gløden fra flammene og lyden av den knitrende ilden. Å tenne ilden blir en del av opplevelsen, en fredelig start på en avslappende stund. 

Denne pakken er utviklet i samarbeid med Vilpra og tilpasset våre badstuhytter. Aggregatet er skandinavisk og har et nedtonet design. De svale detaljene i rustfritt stål skaper en vakker kontrast til tredetaljene i badstuen og rammer inn flammene. Den praktiske gulvbeskyttelsesplaten er plassert under enheten og beskytter gulvet i badstuen. Beskyttelsesveggene begrenser varmestrålingen og gjør at enheten kan plasseres nær veggene. Gnistbeskyttelsen beskytter gulvet når du åpner døren for å legge inn ved. Vi sender også klassiske badstuesteiner laget av olivindiabas, som holder lenge på varmen og skaper en herlig damp i badstuen.

Våre ferdige badstuepakker inkluderer alt du trenger slik at du slipper å få tak i alle delene selv.Spesifikasjoner

Inkludert i pakken

- Vedfyrt badstueaggregat: Fornax VPR-14

- Gulvbeskyttelsesplate: 1 stk. i svartlakkert rustfritt stål (485 x 515 mm) Beskyttelsesvegger

- Gnistbeskyttelse: 1 stk. i rustfritt stål (350 x 485 mm)

- Skorsteinspakke: Skorstein i 3 deler med dobbel vegg, toppbeskyttelse, bunnbeskyttelse, dekorring, isolasjon, taksett, regntrekk og skruer for montering Badstuestein

Lignende produkter

Også kjøpte produkter