Artikler

Start / Artikler / Veggdrivhus

Veggdrivhus

Et veggdrivhus er en «smart» variant av et drivhus som tar mindre plass på tomten, og som også kan utnytte varmen som veggen fra bolighuset avgir. På denne måten holdes veggdrivhuset frostfritt på en naturlig måte, og plantene dine trives bedre i et varmere miljø i veggdrivhuset . Ved å bli varmet opp av både solen og varmen fra veggen kan du forlenge vekstsesongen for plantene og blomstene dine.

Drivhuset er vanligvis plassert slik at det får sol mesteparten av dagen. Det kan skape noen bekymringer i løpet av sommeren. Det kan nemlig varme opp bolighuset ditt dersom varmen ikke ventileres ut på en god måte (ligger vegg-i-vegg med huset ditt). Dette kan løses ved å åpne vinduer når varmen er på det høyeste.

Drivhus mot veg Jonas
kr 47 990

Stilrent veggmontert drivhus/uterom som gir maksimal plass til dyrking og sosial omgang! Velg et drivhus med høy kvalitet du også og bli en av hundrevis av andre fornøyde kunder. Med en byggetid på bare noen få dager samt fleksibel plassering av døren, får du et nytt uterom på kort tid.

  • Innebygd takdrenering
  • Produsert i Europa
  • 4 mm sikkerhetsglass
Les mer

Et veggdrivhus kan brukes som oransjeri , drivhus, en vinterhage eller som en kombinasjon av alle tre! Dekk på til en middag, les en bok, innred som kontor, dyrk et banantre – mulighetene er uendelige. Veggdrivhuset er rett og slett et alt-i-ett for dyrking og sosialt samvær.

Før du kjøper veggdrivhuset ditt kan det være greit å tenke på:

Svart veggdrivhus

For å få et litt mer unikt og eksklusivt utseende (i forhold til vanlig, sølvfarget «aluminiumslook»), kan du velge et veggdrivhus i svart farge. Det er vanligvis lettere å matche med bolighus, og fargen gir tomten et dekorativt uttrykk.Når du skal velge en modell, er det viktig å sørge for at ditt nye favorittsted er trygt og stabilt i vårt tøffe, nordiske klima. Polhus sine veggdrivhus er laget av aluminium i høy kvalitet, og formen på sokkelen er designet for å tåle de tøffeste forholdene.


Relatert til veggdrivhuset

Alle Polhus Veggdrivhus

Byggetillatelse drivhus

Slik bygger du ditt oransjeri

Bygge veggdrivhus