Transport og leveringsvilkår

Leveransevilkår

Bra å være oppmerksom på før levering

Polhus tilbyr fri frakt ved kjøp over 2990,- til postnummer under 7800. Ved bestillinger under 2990,- til postnummer under 7800 tilkommer det en fraktkostnad på 299,-.

For postnummer over 7800 tilkommer en fraktkostnad på 3000,-

Det er ditt ansvar som kunde at veien frem til leveringsadressen din tillater kjøring av tungtrafikk. Lastebilen som leverer din ordre, kan veie opptil 44 tonn. Du som kunde er ansvarlig for at eventuelle nødvendige tillatelser fra veiforeningen er innhentet, og at veien med hensyn til framkommelighet og bæreevne tillater den transporten som leveransen krever.

Levering med lastebil med baklem: Størrelse på lastebil for denne typen levering: 13 meter x 2,75 meter x 4,5 meter – 26 tonn.

Produkter som leveres med lastebil med baklem kan ikke losses av på veier eller oppkjørsler som er ujevne, for eksempel grusveier, skogsveier, singelveier eller oppkjørsler med helling. Dette skyldes størrelsen og tyngden på våre produkter. Lossing vil skje med jekketralle.

Levering med kran: Størrelse på kjøretøy for denne type levering: 25 meter x 2,75 meter x 4,5 meter – 44 tonn.

Produkter som leveres med kranbil vil bli transportert frem til leveringsadressen, og pakkene vil bli losset av på bakken ved siden av kranbilen (dette krever en jevn og hard overflate ved lossing). Transportøren vil vurdere hvor det er trygt å losse godset samt stedets tilgjengelighet. Kranbilens maksimale rekkevidde er 10 meter fra hvor den er plassert. Ting som trær, murer, gjerder eller lignende kan påvirke kranens rekkevidde.

Våre biler kjører så nære leveringsadressen som mulig, og bæring er ikke inkludert.

Sjåføren vurderer på stedet hvor og hvordan godset kan leveres på sikreste måte.

Polhus avgjør om din ordre krever levering med kranbil eller lastebil. Denne informasjonen finner du også under spesifikasjoner for produktet på nettsiden.

Om du er usikker på om ordren leveres med kranbil eller lastebil, er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice for nærmere info: info@polhus.no

Levering til øyer

Ved levering til øyer uten direkte veiforbindelse, tilkommer en fraktkostnad. Vennligst ta kontakt med kundeservice innen bestilling om du vil vite hva kostnaden er.

Til visse øyer kan vi kun levere til øyens kai/havn, vennligst kontakt kundeservice for mer informasjon info@polhus.no

Ikke mottatte varer

Hvis du ikke er tilgjengelig ved levering eller veien ikke er framkommelig, vil du bli belastet for kostnadene dette medfører. Dette innebærer kostnader som oppstår i forbindelse med utkjøring og retur av din ordre. Vær oppmerksom på at disse kostnadene kan bli omfattende, opptil 10 000 kr. Ved ønske om nytt forsøk på levering, forbeholder vi oss retten til å ta betalt for de kostnadene som påløper, selv om første levering var uten kostnad.

Ved kranbilsleveranser forbeholder Polhus seg retten til å levere din ordre på et egnet nærliggende sted dersom levering ikke lar seg gjøre på ønsket leveringsplass. Eksempler på situasjoner kan resultere i dette: leveringsadressen er feil, utilkommelig, utrygg, uegnet veg for aktuelt kjøretøy, mottakeren ikke er til stede ved levering med mindre dette ble avtalt i forkant.

Garanti

Før du kvitterer for din levering, skal du kontrollere om det er noen synlige feil eller skader. Hvis slike finnes, må du ta bilder fra forskjellige vinkler og gi oss beskjed innen to uker etter at leveringen har skjedd. Som kunde trenger du ikke kontakte fraktselskapet, dette gjør Polhus.