Transport og leveringsvilkår

Leveransevilkår

Varene leveres til kundens leveringsadresse. Polhus tilbyr fri frakt ved kjøp over 2990,- til postnummer under 7800. Ved bestillinger under 2990,- til postnummer under 7800 tilkommer det en fraktkostnad på 299,-.

For postnummer over 7800 legges det til en fraktkostnad på 3000,-

Ved levering til øyer uten fast veiforbindelse tilkommer det en ytterligere fraktkostnad. Dere vil få beskjed om den ekstra kostnaden når dere har gjort en bestilling. Dere kan også kontakte kundeservice om dere ønsker at vi undersøker hva fraktkostnaden kommer til å bli ved levering til et sted uten fast veiforbindelse før dere bestiller.

Om produktet som ønskes er en lagervare er det en forventet levering innen 10 arbeidsdager som gjelder fra bestillingen er registrert. Om produktet som ønskes er en bestillingsvare er det leveringstiden som står under produktet som normalt gjelder. Kontakt gjerne vår kundeservice om dere ønsker nærmere informasjon om produksjonstid og leveringstid av produktet. Vi forbeholder oss retten til å fraskrive oss all erstatning til kunden når det gjelder eventuelle leveringsforsinkelser.

Som kunde er det ditt ansvar at veien til din leveringsadresse er åpen for tunge kjøretøy. Ved å bekrefte bestillingen din garanterer dere som kunde at nødvendig tillatelse for veilag eller vegeier er innhentet, at veien er framkommelig, og at veien tåler og tillater transporten som leveransen innebærer.

Våre biler kjører så nære din leveringsadresse som mulig, og setter av din bestilling der. Vi tilbyr ikke innbæring av bestillingen. Dette innebærer at lossing ved leveranse innbefatter varens forflytning fra transportkjøretøy til en plass innenfor transportkjøretøyets rekkevidde. For varer som leveres med vanlig lastebil med løftelem bak skjer lossing med en jekketralle. For varer som krever kranbilslevering er rekkevidden maks 10 meter.

Polhus samarbeider med kjente spedisjonsfirmaer som garanterer raske leveranser over hele Norge. Polhus samarbeider med ulike spedisjonsfirmaer ut i fra hvor i landet bestillingen skal leveres.

Det er kun produkter som krever en kranbilslevering som blir levert med kranbil. En del av våre produkter er såkalte smart packages og kan derfor leveres med vanlig lastebil med løftelem bak. Det er Polhus som avgjør om bestillingen din krever en kranbilslevering eller om den blir levert som en smart package. Om dere ønsker informasjon om hva slags kjøretøy som leverer din bestilling er det bare å ta kontakt med kundeservice.