/ Lekestuer

Lekestuer

Barnas egne lille husholdning 

Klart alle barn ønsker seg sin egne lekestue! I våre lekestuer får barna plass til alt de trenger i sin egne lille husholdning. Dere velger selv eksteriøret som passer deres familie, deres hus og deres omgivelser. Våre koselige miniatyrhus g

Les mer

Polhus Deluxe

Våre fineste lekestuer heter Deluxe og er lekestuer av høy kvalitet som er laget av førsteklasses treverk. Lekestuene minner virkelig om ekte hus, med detaljer som karnapper, terrasser og små gjerder. Her er det god plass til at mange barn kan leke samtidig, slik at hele søskenflokken eller vennene kan inviteres med på leken. Lekestuene våre er en konstant kilde til nye leker som forgyller late sommerdager. Lekestuene er designet med det utgangspunktet at barna ikke skal vokse ut av dem med det første, og vil gi dem mange fantastiske minner og morsomme fantasileker. Lag et fantastisk sted til barna der de kan leke fritt og skape minner for livet.

Polhus Original

De herlige og tradisjonelle lekestuene våre er en skikkelig drøm for de fleste barn. Her kan barna gjemme seg bort fra de voksnes verden og gå rett inn i sin egen fantasiverden. Lekestuene gir deg nesten uendelige muligheter, slik at man alltid kan komme opp med nye leker og bruksområder. Lekestuene kommer i mange forskjellige varianter, fra funkisutgaver til lekestuer som minner om små torp. En lekestue er den perfekte bursdagsgaven som barna vil huske for alltid!