Artikler

Start / Artikler / Hytte med standard for fulltid

Hytte med standard for fulltid

Koronapandemien har ført til en ny grønn bølge. Arbeidsgivere begynte å anbefale sine ansatte å jobbe hjemmefra for å redusere smittespredningen, og mange oppdaget fordelene med å være hjemme på dagtid. Mange har innsett at de nå kunne spise frokost med barna, unngå å sitte i bilkø til jobben, spare reisetiden og kunne lage sin egen lunsj i fred og ro. Møtene du tidligere hadde i konferanserom, gikk det helt fin å ha over internett. Ofte var disse møtene mer effektive og hadde en bedre struktur enn om alle ville ha vært samlet på ett og samme konferanserom.

Hvis du kan jobbe hjemmefra minst noen dager i uken, betyr det at du kan bo lenger vekk fra arbeidsplassen. Vi trenger ikke lenger å være klynget sammen i byer, men vi kan bo på landsbygda der både boligpriser og tomtepriser er mye lavere enn i større byområder. Vi lærer oss at et annet liv er mulig. Prisen på hytter steg drastisk når flere innså at livet på landet innebærer mange fordeler.

Mange har følt at den sommerplassen de reiste fra etter helgen eller sommeren, hadde vært en fin plass å bosette seg. Plutselig kunne man gjøre det. Men om du bor i hytten hele eller store deler av året, har man nok litt høyere krav enn når man kun bor der i noen sammenhengende uker om sommeren. Hvis du både skal kunne bo og jobbe i huset, kreves det høyere byggestandard, det er ikke nok med en hvilken som helst gammel og sliten hytte.

Polhus hytter lever opp til kundenes høye krav, noe som tidligere kjøpere kan vitne om. I sortimentet finnes det en modell for alle, og takket være alle de ekstra alternativene kan du som kunde velge de detaljene som er viktige for deg og omgivelsene huset skal stå i. Det finnes ulike tømmertykkelser, isolasjonspakker og taktekking, og du kan også velge mellom 2- og 3-glassvindu. 

Ved å kjøpe et byggesett får du ikke bare muligheten til å ta mer personlige valg. Det holder også prisene nede slik at du kan unne deg selv de mest luksuriøse alternativene. Byggesettet gjør deg også mer selvstendig. Ved å kjøpe en hytte som kan settes opp hvor som helst, kan du kjøpe en ubebygd tomt eller en med et hus som ikke oppfyller kravene dine, men som du istedenfor raskt kan erstatte med en hytte fra Polhus. Om bare noen få måneder kan det være at du jobber hjemmefra i ditt eget drømmehjem.