Artikler

Start / Artikler / Fritidshus - en drøm som går i oppfyllelse

Fritidshus - en drøm som går i oppfyllelse

En sommerhytte, et lite torp eller en moderne fritidsbolig hvor du kan lade batteriene når du trenger en pause fra hverdagen, er noe mange lengter etter. Tenk deg å kunne dyrke dine egne tomater, bygge en bokhylle eller bare sitte med en kaffekopp i hånden og nyte fuglekvitter. Det er livskvalitet!

I motsetning til mange andre drømmer, er dette en som veldig mange kan realisere. Det trenger ikke engang å ta lang tid. Allerede neste vår kan du sitte der i eller like utenfor drømmehuset, og planlegge sommerens prosjekter og eventyr.

Det er kanskje mulig å finne drømmehuset, men det ligger som regel ikke på drømmestedet, langt nok fra byen til å fange freden, men likevel ikke så langt unna at det blir veldig slitsomt å reise dit. Derfor er det lurt å kjøpe et ferdig hus i byggesett fra Polhus. Da vet du helt fra starten hvordan huset vil se ut, hvor lang tid det vil ta å bygge og – ikke minst – hva det vil koste. Det følger også med ferdige tegninger som du kan inkludere når du søker om byggetillatelse.

Hos Polhus velger du det huset som passer til behovene dine. Riktig størrelse, en eller to etasjer, flatt eller skrånende tak, vinduer og dører, tømmertykkelse, taktekking, veranda og alt annet som gjør at huset passer til din smak. Med dette grunnlaget trenger du bare å finne drømmetomten å sette huset på. Den tomten som er akkurat langt nok unna, med naboer i rimelig avstand, en bortgjemt skogstomt eller åpen innsjøtomt, og til riktig pris i forhold til ditt budsjett. Når du har bestemt deg, leverer Polhus byggesettet med alle deler.

Det er her moroa begynner – å sette sammen huset. Med et monteringsklart byggesett trenger du ikke å være en snekker eller spesielt hendig. To personer med sunn fornuft kan lese manualen, og noen dager senere vil drømmen om å eie fritidsbolig være oppfylt.

Hvis dette er drømmen din – ta tak i den nå! Finn ut hva du trenger og lag et budsjett. Bestem deg deretter for hvilken av Polhus sine modeller som vil passe deg best. Finn ut hva tomten vil koste i den regionen du ønsker at huset skal stå, og finn ut hva som kreves for å nå målet. Kanskje du er nærmere drømmen enn du tror.