Delbetaling

Faktura: 
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso. 

Delbetaling:
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.
For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger. 

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon

Vi tilbyr følgende delbetalingsvarianter:  

– 3 mnd rente og betalingsfritt – etableringsgebyr kr 395, termingebyr kr 35 og 0% rente

– 6 mnd delbetaling – etableringsgebyr kr 195, termingebyr kr 35 og 0% rente

– 12 mnd delbetaling – etableringsgebyr kr 295, termingebyr kr 35 og 4,95% rente

–24 mnd delbetaling – etableringsgebyr kr 395, termingebyr kr 35 og 9,95% rente

Har du spørsmål kan du ringe 08 - 735 29 69 for nærmere informasjon. Les mer om de generelle vilkårene her.


Les allmenne vilkår her.