Garasje

Mer enn en garasje

Polhus praktiske garasjebyggesett for én eller to biler, med eller uten bod, fyller virkelig sin funksjon. Garasjen fås i flere utførelser, med et stort utvalg av garasje med carport. I tillegg til bilen din får du også plass til mange av dine kjære eiendeler, slik at også de får beskyttelse mot vær og vind. I taket og på veggene kan du henge hageredskaper, stiger, snømåker og takboksen til bilen. Du får dessuten mulighet til å ha en motorvarmer som gir deg en varm bil, dessuten slipper du å stå i regnet når du laster og lesser bilen og best av alt – du slipper å skrape ruter. En garasje i sommerhalvåret har lignende fordeler, da kan du nemlig nyte det å sette deg inn i en sval bil.

Garasje – Monteringsklare byggesett

Vil du holde tingene og redskapene dine i god stand og holde tomta ryddig, velger du å bruke garasjen som en bod med plass til gressklipper, barnevogn, dekk, sykler, verktøy, redskap m.m. 

Materialet til våre produkter er valgt med omhu og sans for kvalitet. Våre garasjebyggesett er lettmonterte og umalede. Å bygge garasje er mye enklere enn du tror! Kjøp garasjen din hos Polhus – du kommer ikke til å bli skuffet.

Les mer
FILTRER ETTER KATEGORI