Badstutønner

Badstuen er intet nytt fenomen, men noe som har eksistert i hundrevis av år. Vanligvis ser badstuhytta ut som et slags skjul med en skorstein på taket, men plutselig dukket det opp en alternativ form overalt – de runde badstuetønnene. De er skikkelig kule, det er som å sette seg ned i et gigantisk rør, som gir inntrykket av å ha rullet inn på tomten og bare lagt seg tilrette.

I tillegg til det faktum at en liggende badstuetønne er interessant rent arkitektonisk, har den mange fordeler. Den runde formen kombinert med de naturlige materialene gjør at huset passer utmerket inn i miljøet i hagen på en helt annen måte enn en firkantet bygning. Siden det alltid er en fordel at badstuen varmes opp raskt, og siden badstuen ikke har noen hjørner, trenges kaldluften raskt ut av den vedfyrte badstuenheten. Luften sirkulerer raskt og behagelig i det runde rommet. Siden du vanligvis sitter i badstuen, er det ingen grunn til å ha full høyde helt ut kantene. I en badstue fyrer du ikke for kråkene, men for de badstuebadende menneskene.

Og selv om det ser ut til å være en ganske avansert konstruksjon, selger vi badstuetønnen som et byggesett. Vi leverer en vedfyrt badstue i en (faktisk firkantet) pakke. Badstuenheter med stein, skortstein og beskyttelsesplater er inkludert, samt benker, dør, vinduer og til og med takhengsler. Kunden setter komponentene sammen til en ferdig badstue som ikke kan måle seg med noe annet. Så er det bare å sette i gang, med maks hyggefaktor.

Les mer
Sortering: NavnPrisPopularitetDato