/ Badstue / Badstuhytter

Badstuhytter

I Europa har vi benyttet oss av badstuen helt siden middelalderen. Det er både en hyggelig og god måte å vaske seg i en sosial og avslappet kontekst. Å la porene svette ut bakterier og avfallsstoffer er dessuten rene helsekuren. Når badstuen ikke benyttes til å ta badstue i, ble den tidligere oft

Les mer

Badstuhytter

  • Høy tømmerkvalitet
  • Enkel montering
  • Fri frakt

Badstue Hannu

10,5 kvm

kr 74 990

Hannu er en stor badstuhytte i moderne design. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Jari

14,8 m²

kr 99 990

Pen og laftet badstuhytte i moderne design for 7–8 personer. På de vakre benkene i asp kan du nyte lange varme stunder i badstuen. Gjør som mange andre fornøyde Polhus-kunder og velg et av våre praktiske byggesett, så kan du bygge en badstue på et øyeblikk. Så gjenstår det bare å samle sammen vennene dine til en festlig innvielse av badstuen!

Les mer

Badstue Henri

14,8 m²

kr 102 290

Pen og laftet badstuehytte med sitteplass for 7–8 personer. De store vinduene gir hytta et moderne utseende og inviterer naturen inn. Relax-rommet er et fint sted for både av- og påkledning og sosialt samvær med venner. Gjør som så mange andre fornøyde Polhus-kunder og velg en badstuehytte med stil! Med det praktiske byggesettet setter du den sammen på bare noen få dager. Pst! Skreddersydde badstuebenker i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Olli

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm

kr 51 990

Liten koselig badstue på 4 kvm med store vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Jorma

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm

kr 44 990

Lys og fresh laftet badstue med to vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstuebenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Jussi

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm

kr 44 990

Å ha sin egen badstue er den store drømmen for mange. Hvis man er ute etter en enklere badstue, i praktisk størrelse med tidløs design som dessuten passer på alle tomter, er vår badstue Jussi en svært god kandidat. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Kivi

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm

kr 74 990

Laftet badstue med store vinduer og to avdelinger. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Paavo

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm

kr 71 990

Romslig badstue med to rom og flere vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer

Badstue Timo

8,51 kvm

kr 60 791
kr 63 990

Timo er en koselig badstue i moderne design. Hytten leveres i ferdige veggelementer for rask å lett montering. Pene benker i asp følger med.

Les mer

Badstue Vinja

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm

kr 68 866
kr 72 490

Luksuriøs badstue med separate avdelinger og veranda

Les mer

Folkebastun

Bruksareal (BRA) total: 8,1 kvm

kr 65 990

Romslig badstue med to rom på 4 kvm hver og altan

Les mer

Badstue Mauri

9,93 kvm

kr 69 990

Trivelig laftet badstuhytte – perfekt for 7–8 personer! Velg en kvalitetsbadstue fra Polhus du også, og samle vennene dine i den herlige badstuen. Du kan enkelt montere sammen det smidige byggesettet!

Les mer

Badstue Oscar

Bruksareal (BRA) total: 5,5 kvm

kr 146 990

Ferdigmontert badstuhytte som leveres komplett med belysning, benker og panel.

Les mer

Badstutønner

  • Solid materiale
  • Enkelt og behagelig
  • Fri frakt