Badstuhytte

I Europa har vi benyttet oss av badstuen helt siden middelalderen. Det er både en hyggelig og god måte å vaske seg i en sosial og avslappet kontekst. Å la porene svette ut bakterier og avfallsstoffer er dessuten rene helsekuren. Når badstuen ikke benyttes til å ta badstue i, ble den tidligere ofte brukt til å tørke lin, korn og malt, men også til å røyke mat.

Den dag i dag er det fortsatt mange som drømmer om å ha en badstue på tomten. Ordet badstue er opprinnelig en forkortelse av ordet badestue, en frittliggende hytte hvor man kan sitte i varmen og fortsatt være nærme kulden på utsiden. Eller til vannet! Hvis du har en sjø eller et basseng i nærheten, er det perfekt med en badstuhytte. Det er lite som kan måle seg med å kaste seg i vannet etter å ha grillet seg varm og mør inne i badstuen. Sunt er det også!\r\n

Dessverre er det manges drøm om å bygge en badstue som kun forblir med drømmen. Med ved å kjøpe en badstue som et byggesett, kan de fleste realisere drømmen om en utendørs badstue. Polhus leverer badstuhytta i en pakke med alle deler, inkludert alt byggverk, dører, vinduer og – dersom kunden ønsker det – en badstuovn, elektrisk eller vedfyrt. Badstuen er utformet slik at den kan settes sammen med håndbokens veiledning, selv for kunder som ikke har tidligere erfaring med å bygge hus. I tillegg til dette er våre byggeeksperter selvsagt med som support og konsulenter via telefon og e-post, helt til badstuen er på plass.

Så da er det kanskje det å velge ut en badstuhytte som er det største problemet. Det er så mange forskjellige modeller, størrelser, materialer og treslag, store eller små vinduer, vedfyrt eller elektrisk, og en rekke ulike tilbehør. Kanskje du vil ha en liten badstue som er rask å varme opp, som familien din kan bruke noen ganger om sommeren, og som kan brukes som et oppbevaringsrom for utemøbler om vinteren. Eller så vil du kanskje slå på stortromma med en stor badstue med tilhørende omkledningsrom/avslapningsområde, hvor du kan invitere større selskap, og kanskje en terrasse hvor venner kan slappe av i et svalere klima enn inne i badstuen. Kanskje du vil ha en badestamp slik at det blir rene, skjære spaet! Hvem vet, når dette er klart, finnes det en overhengende fare for at dere tilbringer mer tid i badstuhytta enn i boligen.

Vi tenker at det kun er fantasien som skal sette grenser for badstuedrømmen din. Vi prøver å tilby alt som trengs, fra badstue til ovn, skorstein, benker, termometer og belysning.

Les mer

Badstuhytter

  • Høy tømmerkvalitet
  • Enkel montering
  • Fri frakt
Badstu Hannu

Badstu Hannu

10,5 kvm
83 590,-

Hannu er en stor badstuhytte i moderne design. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstu Jari

Badstu Jari

14,8 m²
109 990,-

Pen og laftet badstuehytte i moderne design for 7–8 personer. På de vakre benkene i asp kan du nyte lange varme stunder i badstuen. Gjør som mange andre fornøyde Polhus-kunder og velg et av våre praktiske byggesett, så kan du bygge en badstue på et øyeblikk. Så gjenstår det bare å samle sammen vennene dine til en festlig innvielse av badstuen!

Les mer
Badstu Henri

Badstu Henri

14,8 m²
102 290,-

Pen og laftet badstuehytte med sitteplass for 7–8 personer. De store vinduene gir hytta et moderne utseende og inviterer naturen inn. Relax-rommet er et fint sted for både av- og påkledning og sosialt samvær med venner. Gjør som så mange andre fornøyde Polhus-kunder og velg en badstuehytte med stil! Med det praktiske byggesettet setter du den sammen på bare noen få dager. Pst! Skreddersydde badstuebenker i asp er inkludert!

Les mer
Badstue Olli

Badstue Olli

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm
57 990,-

Liten koselig badstu på 4 kvm med store vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstue Jorma

Badstue Jorma

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm
49 590,-

Lys og fresh laftet badstue med to vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstuebenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstue Jussi

Badstue Jussi

Bruksareal (BRA) total: 4,01 kvm
46 390,-

Å ha sin egen badstu er den store drømmen for mange. Hvis man er ute etter en enklere badstue, i praktisk størrelse med tidløs design som dessuten passer på alle tomter, er vår badstue Jussi en svært god kandidat. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstue Kivi

Badstue Kivi

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm
74 990,-

Laftet badstue med store vinduer og to avdelinger. Leveres i ferdig byggesett – badstubenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstue Paavo

Badstue Paavo

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm
71 490,-

Romslig badstue med to rom og flere vinduer. Leveres i ferdig byggesett – badstuebenker, raster og ryggstø i asp er inkludert!

Les mer
Badstu Timo

Badstu Timo

8,51 kvm
65 990,-

Timo er en koselig badstue i moderne design. Hytten leveres i ferdige veggelementer for rask å lett montering. Pene benker i asp følger med.

Les mer
Badstu Vinja

Badstu Vinja

Bruksareal (BRA) total: 8,47 kvm
76 990,-

Luksuriøs badstue med separate avdelinger og veranda

Les mer
Folkebastun

Folkebastun

Bruksareal (BRA) total: 8,1 kvm
72 590,-

Romslig badstu med to rom på 4 kvm hver og altan

Les mer
Badstue Mauri

Badstue Mauri

9,93 kvm
64 990,-

Trivelig laftet badstuhytte – perfekt for 7–8 personer! Velg en kvalitetsbadstue fra Polhus du også, og samle vennene dine i den herlige badstuen. Du kan enkelt montere sammen det smidige byggesettet!

Les mer
Badstue Oscar

Badstue Oscar

Bruksareal (BRA) total: 5,5 kvm
144 990,-

Ferdigmontert badstuhytte som leveres komplett med belysning, benker og panel.

Les mer

Badstutønner