Flere produktbilder

Work@Home Pro

ArtikkelNR:wh-48628

Smart pakke med kontormøbler til den profesjonelle! Stilige og ergonomisk utformede møbler som passer utmerket til de moderne hjemmekontorene våre. Ferdigpakken gjør det enkelt og praktisk å innrede kontoret!

21 939,-
Inkludert moms
Fri frakt
Lagerstatus: Bestillingsvare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

  • Stilige kontormøbler i moderne design – nøye utvalgte til hjemmekontorene våre
  • Ergonomiske funksjoner for et komfortabelt arbeidsmiljø – praktisk og justerbart skrivebord og behagelig kontorstol
  • Gjennomtenkt belysning – både arbeids- og punktbelysning
  • Gode oppbevaringsmuligheter – praktisk skap for kontorutstyret ditt

Komplett kontorpakke til den profesjonelle med ergonomisk utformede kontormøbler i moderne design. Skrivebordet sørger for god plass og den sjenerøse, strømdrevne høydejusteringen gjør det enkelt å bytte mellom stående og sittende posisjon. Kontorstolen har en høy og behagelig rygg og tilpasser seg kroppens bevegelser for en komfortabel arbeidsstilling. Skrivebordslampen har en leddet arm som enkelt kan justeres. Det praktiske skapet i hvit og eik gir god plass for oppbevaring. I pakken følger det også med en moderne kontorstol i stilig blågrå farge og en pen gulvlampe i metall som gir en behagelig belysning. Det følger selvfølgelig også med et praktisk strømuttak med USB-lader.

Møblene er nøye utvalgte til hjemmekontorene våre. Velg en praktisk kontorpakke du også, slik at du raskt og enkelt får orden på kontoret ditt!

Montering av takpapp

Montering av takshingel