Vedfyrt badstuovn – Narvi NC 20

ArtikkelNR:102313
Vedfyrt badstuovn, steinmagasin 50 kg

Badstuovn med enkel og tidløs design.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
9 009,- 7 658,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 857,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Bestillingsvare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Badstuovn av høy kvalitet med ovn i smijern og ytterskallet malt i en vakker grafitti-grå nyanse. Den store sten-beholderen gjør varmen myk og behagelig ved vann-helling. Forbrenningen er både effektiv og ren, spesielt utvikler for å ta hensyn til miljøet. Fyringsrommet kan kobles til skorstein fra baksiden av ovnen med et medfølgende tilkoblingsrør. Vil du koble til ovnen ovenifra mot en eksisterende pipe trenger du et separat tilkoblingsrør.

Narvi NC 20 er både brukervennlig og enkel å installere med sine medfølgende justerbare ben. Glassdøren skaper en atmosfære og gjør det enkelt å holde en jevn fyring. Perfekt for deg som er ute etter en brukervennlig badstuovn av høy kvalitet.

OBS! Når du har en ved-fyrt badstuovn må du ha beskyttelsesplate på gulvet. Badstusten er ikke inkludert og må kjøpes separat.


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
- Anb. m3 (isolert rom): 6 - 20 m3
- Ytre mål B x D x H: 540 x 580 x 800 mm
- Vekt uten sten: 75 kg
- Stenmagasin: 60 kg
- Diameter røykerør: 119 mm