/ Sunwind Minivent – Solcelledrevet vifte
Sunwind Minivent – Solcelledrevet vifte

Sunwind Minivent – Solcelledrevet vifte

ArtikkelNR: 751046
Solcelledrevet vifte

Praktisk ventil med solcelledrevet vifte - passer perfekt for grunnventilasjon i hytter, boder, garasjer og lignende. Er du som mange andre nysgjerrig på solcelleløsninger? Med vifter som er solcelledrevet slipper dere både elektrisk installasjon og løpende kostnader. Installasjonen går raskt og enkelt. I tillegg gjør du en god gjerning for miljøet!

kr 990
Inkludert moms
Fri frakt over 2990 kr! (til postnummer under 7800)
Lagerstatus: Lagervare ( 2 stk) Leveringstid: 10 til 20 arbeidsdager

Mer informasjon

  • Ventilerer og reduserer risiko for dårlig luft
  • Smidig og rask installasjon
  • Et miljøvennlig alternativ
  • Helautomatisk
  • Kan brukes som fra- og tilluftsventil
  • Vedlikeholdsfri

Er du som mange andre nysgjerrig på hvordan du skal løse ventilasjonen i hytta, i garasjen eller i boden? Ventiler med solcelledrevne vifter er en enkel løsning som fungerer i alle typer av hus, uansett om de er isolerte eller ikke. Installasjonen løser dere på null komma niks!

Den solcelledrevne viften ventilerer hytten og reduserer risikoen for fukt og dårlig luft. Ventilen leveres med to ulike vifter og kan dermed brukes som enten fra- eller tilluftsventil. Til f.eks. boder anbefaler vi å bruke den solcelledrevne ventilen som fraluftsventil. Tilluftsventil er ikke nødvendig i et uisolert hus. I isolerte hytter kan man supplere med en standard tilluftsventil eller bruke to soldrevne ventiler - en for fraluft og en for tilluft.Tenk i så fall på at fraluftsventilen plasseres så at den får mest sol.

Hvordan gjør jeg det?

Plasser ventilen der solen ligger som lavest - vanligvis er det best å plassere den vendt mot sør. Tenk på at ventilen ikke skal plasseres på et sted som skygges av f.eks. taket.

Når dere har valgt en passende plass markerer dere hvor røret skal sitte og sager et lite hull på 110-113 mm i diameter. Deretter skrus ventilen enkelt opp på veggen med medfølgende skruer.

Våre byggtekniske eksperter har lang erfaring med ventilasjonsspørsmål. Skulle det dukke opp noen spørsmål i forbindelse med bestilling eller montering er dere alltid velkomne til å ta kontakt med vår kundeservice.

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

- Viftekapasitet: 60 m³/t

- Spenning solpanel: 3,5 V

- Mål solpanel: 240 x 210 mm

- Vegg gjennomføring: 110 mm i dia

- Vekt: 0,75 g

Lignende produkter

Også kjøpte produkter