Polhus presenterer

Nyheter 2021

Nå presenterer vi våre nye modeller for 2021. Til våren lanserer vi 13 nye hytter - alt fra større hytter til lekestuer! Da det nå blir vanligere å jobbe hjemmefra har vi også tatt fram konseptet Work@Home. Vi er stolte over å nå vise fram våre nye og stilrene hjemmekontor, som leveres helt nøkkelferdige! Les mer om respektive produkt som lanseres 2021 nedenfor.

Fritidsbolig Birgitta

Birgitta er en imponerende fritidsbolig i solid laftet tømmer og med et moderne design. Huset er på totalt 85 kvm, oppdelt på 2 etasjer. Den interessante takvinkelen gir huset det lille ekstra. På den store verandaen kan man nyte lange og fine sommerkvelder.

Drivhus

Drømmer du også om et eget drivhus som forlenger plantesesongen? Snart lanserer vi tre moderne drivhus i ulike størrelser, som passer i de fleste hager. Et perfekt bidrag til deg som elsker hagen din!

Badstu Henri

Henri er en moderne laftet badsthytte med rom for avslappning på totalt 13 kvm. Ved entreen finnes det en benk der man kan slå seg ned og kjøle seg etter badet. Plasser badstuen på en vakker plass, og nyt utsikten gjennom de store glasspartiene.

Badstu Jari

Badstu Jari er søskenet til Henri i samme størrelse. Jari har også en stor badstudel, med plass for 7-8 personer og et hyggelig avslappningsrom på ca 4 kvm. Med det dekorative runde vinduet går tankene til havet!

Lekestuer

Snart lanserer vi to nye fantasifulle lekestuer! De søte vindusdetaljene og sporene av snekkerglede gjør både store og små inspirerte. Å bygge sammen lekestuen er enkelt og blir et koselig familieprosjekt!

Lekestuen Nils

Med Nils får dere ikke bare en fantastisk lekestuen, men også en liten lekeplass! På siden av huset finnes en rutsjebane der barna kan leke i timer. De søte detaljene gjør at stuen ser ut som et ekte hus - bare i miniformat!

Lekestuen Ebba

Ebba er en fantasifull lekestue med søte vindusdetaljer og interessante vinkler. Den lille takdelen med rundt vindu gir lekestuen det lille ekstra. Velg en farge sammen med barna så forvandles til deres drømmelekestue!