Montering P5843 byggesett "Base" 44 & 70 mm

ArtikkelNR:Montering-P5843-Bas-

Montering av P5843 iso.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
54 990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 5 788,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 4 til 6 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Å på en enkel, rask å korrekt måte kunne montere sitt nye produkt er ikke en selvfølge hos alle. En del av oss er ikke velsignet med en hendig egenskap eller har enkelt og greit ikke tiden som kreves for å raskt og smidig kunne utføre det. 

For å få frem det beste mulige resultatet av sitt produkt tilbyr vi derfor muligheten av å kunne få hjem to håndverkere som utfører monteringen for deg. Håndverkerne prater svensk for en enklere kommunikasjon, og med deres erfaring går byggingen raskt å ferdigstille. Resultatet blir en korrekt og stabilt utført produkt, klar til å bli tatt i bruk med en gang.

Dette faktureres direkte fra vår leverandør på monteringen. Reisekostnader og bokostnader kan tilkomme om plassen er mer enn en times reise fra Stockholm.

Monteringshjelp gjelder for montering av våre P584-modeller (byggesett). Håndverkerne kommer til å utføre monteringen av produktenes byggesett inklusive montering av vinduer og dører, samt isolering rundt vinduer og dører på en allerede forberedt grund. Arbeidet inneholder også arbeid for isolering av gulv (materialer tilkommer) og montering av takpapp (kostnad for takpapp tilkommer).   

Spesifikasjoner

Montering av P5843-modeller (kit), inkludert montering av vinduer og dører
(isolasjon rundt vinduer og dører er lagt til) på allerede grunnlag. inkluderer også arbeid for montering av takplater. (tak for takplaten er lagt til) Denne monteringen gjelder for P5843 med 44 og 70 mm vegger.

Lignende produkter

Også kjøpte produkter