Montering Badstu S4020 byggesett Ved.

ArtikkelNR:Montering Bastu S4020 byggsats ved.

Montering av P4020

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
47,990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 5,059,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Når det gjelder montasje av en badstu er det viktig at dette gjøres på riktig måte. Hvis det av en eller annen anledning finnes usikkerhet rundt hvordan dette skal gjøres på riktig måte, kan vi hjelpe deg. I stedet for å montere badstuen selv, kan man ved hjelp av vår montasjehjelp få hjem to håndverkere som utfører badstumontasjen. For å forenkle jobben og gjøre prosessen så effektiv som mulig, er samtlige håndverkere erfarne for å kunne utføre arbeidet på en rask og bra måte. Gjennom å ikke sjanse seg frem gjennom monteringsveiledningen, kan man la to håndtverkere gjøre jobben slik at resultatet blir en korrekt bygget badstu.

De modellene som først og fremst er aktuelle for montasje er våre S2020-badstumodeller med ved-ovn. Produktenes byggesett inklusive montasje av vinduer og dører samt isolering av vinduer og dører på en allerede forberedt grunn utføres av håndtverkerne. Montering av takpapp kan også gjøres, men kostnadene for takpappen kommer i tillegg. 

Dette faktureres direkte fra vår leverandør av montasjen. (Reisekostnader og bokostnader kan komme i tillegg hvis plassen ligger avsides til.)

Spesifikasjoner

Eventuelle reise- og innkvarteringsutgifter kan pådras hvis monteringsstedet er mer enn en times reise fra Stockholm.

Lignende produkter

Også kjøpte produkter