Montering Badstu S4020 byggesett EL.

ArtikkelNR:Montering Bastu S4020 byggsats.

Montering av Badstumodeller av S4020 med el-ovn.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
38 990,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 4 121,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Har du ikke tid eller tør du ikke montere din egen badstu? Alle er ikke like flinke med hendene og har heller ikke tid til å montere badstuen selv. I stedet for å gjøre jobben selv, kan man via vår montasjehjelp la to kyndige håndverkere gjøre jobben. Monteringen inkluderer montasje av produktets byggesett. Dette inklusive montering av vinduer og dører samt isolering rundt vinduer og dører på den forberedte grunnen. Montering av takpapp kan også utføres, men kostnadene for takpappen kommer i tillegg. På grunn av deres erfaring, kommer montasjen til å gå fort og resultere i en stabil og korrekt oppført badstu. For å gjøre montasjen så smidig som mulig, har samtlige håndverkere lang erfaring.

Montasjen er først og fremst aktuell for våre S4020-badstubyggesett med el-ovn.

Dette faktureres direkte fra vår leverandør av montasjen. (Reisekostnader og bokostnader kan komme i tillegg hvis plassen ligger avsides til.)

Spesifikasjoner

Eventuelle reise- og innkvarteringsutgifter kan pådras hvis monteringsstedet er mer enn en times reise fra Stockholm.

Lignende produkter

Også kjøpte produkter