Montering Badstu S2020 byggesett Ved.

ArtikkelNR:Montering-S2020-byggsats-ved

Montering av S2020 iso.

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
39,900,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 4,216,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Å bygge og å montere ut ifra en montasjeveiledning er ukjent for mange. For at du som ny badstueier skal kunne være så fornøyd som mulig med kjøpet og raskt få tilgang til badstudrømmen, tilbyr vi hjelp til montasjen. Gjennom å utnytte montasjehjelpe kommer du til å få en garantert stabil og korrekt montert badstu uansett om du har erfaring fra tidligere eller ikke. Det gir også mulighet til deg med et trangt tidsskjema til å få din badstu montert så fort som mulig. Det innebærer at to håndverkere, begge svenskspråklige for å forenkle kommunikasjonen, kommer hjem til deg og monterer badstuen ut ifra medfølgende anvisning.

Monteringen gjelder for våre S2020-badstumodeller med ved-ovn og inkluderer monteringen av produktenes byggesett inkludert montasje av vinduer og dører samt isolering rundt vinduer og dører på allerede forberedt grunn. Montering av takpapp kan også utføres, men kostnadene for takpapp kommer i tillegg. Det kan også være aktuelt med monteringshjelp til andre modeller.

Dette faktureres direkte fra vår leverandør av montering. (Reisekostnader og bokostnader kan komme i tillegg hvis plassen ligger avsides til.)

Spesifikasjoner

Eventuelle reise- og innkvarteringsutgifter kan pådras hvis monteringsstedet er mer enn en times reise fra Stockholm.

Lignende produkter

Også kjøpte produkter