Flere produktbilder

Levegg Freia – Hvit,1800x900

ArtikkelNR:100724
1800x900

Fint kryssgjerde i tre – perfekt for terrassen!

Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
1,815,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 249,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Leveringstid: 1 til 2 uker
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Lag en trivelig innramming for terrassen eller hagen. Freia har et vakkert kryssmønster som beskytter mot innsyn og de verste vindene, samtidig slipper det gjennom både lys og luft. Det elegante panelgjerdet er enkelt å sette opp. På et øyeblikk har du bygget et uterom som kommer til å gi deg glede i mange år fremover. Kryssgjerdet er perfekt for å skape en grønn og blomstrende vegg av planter via å la klatrebusker slingre seg rundt det. Det går også å komplettere med både et lite drivhus og plantekasser for tomatene og krydderurtene. Skap et herlig og frodig utemiljø man virkelig vil tilbringe tid i! Et eget rom du kan dra deg tilbake til med sommerlesingen eller en interessant podcast.

Freia er enkel å sette opp også for den med ti tommeltotter. Husk å kjøpe til gjerdestolper og stolpesko. Gi hagen eller terrassen et ordentlig løft med et smidig og samtidig klassisk vitt gjerde!

OBS! For hageproduktene gjelder fri frakt over beløpsgrensen 2000 kr. Ved beløp under dette vil fraktkostnad tilkomme. Antallet gjerder justerer du enkelt når du har klikket deg videre til kassen. 

Spesifikasjoner

Dimensjoner
- Bredde x Høyde: 1800x900 mm
- Treramme: 44x90 mm
- Kryssmønster: 8x23 mm

Lignende produkter