Polhus presenterer

Nyheter 2020

Modellprogrammet i år er større en noen gang førr; Alt fra Hytter til lekestuer - over 25 hytter totalt! Under finner dere et utvalg av det som lanseres 2020.

Hytte Viggo 30 m3

Viggo er en av de første hyttene som får vara med å bli 30 kvm. De ekstra utrymmet skaper bedre mulighet for oppdeling av soveplass baderom og stue/kjøkken.

Viggo er lur planløsning på sitt absolutt beste!

Lekestuer

De minste husene er kanskje de som gir størst glede!
Årets tre lekestuer tilbyr snekker glede uansett størrelsen på lommeboka - vi håper og trur at årets modeller fylder funksjon og ubegrenset lek samtidig som et minihus er noe som gir hagen det lille ekstra.

Drivhus & Bod Ernst

En perfekt kombo av bod og drivhus! Du kommer lett inn i bod-delen gjennom de doble dørene. Sett hyller og kroker der du trenger og trillebåren får god plass i et hjørne.

I drivhuset kan du dyrke grønnsaker til familien eller ha som stue koselige sommerkvelder.

Badstue Timo

Badstue Timo er et element hus med ferdige veggelementer - dette gjør at veggene er prefabrikerte med utvendig kledning.

Du kompletterer badstuen innvendig med en kvalitet på badstupanel du selv ønsker, vi kommer at tilby Or, Osp og Furu som tilvalg. Dette er en badstue for den som ønsker en høy sluttfinish!

Badstue Hannu

Hannu er en tømmer badstue som gir den perfekte følelsen av natur og miljø.

Badstuen er litt større en de modeller vi har i dag. Den har et fantastisk glassparti for å optimere utefølesen, benker er selvfølgelig inkludert i riktig lengde. Hytta kommer å ha plass for 7-8 personer og er totalt 4,20 x 2,5 m.