Infrarød sauna hjørne – 100 x 100 i Osp

ArtikkelNR:1001001
1300 Watt, Osp
Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning..
27 169,- 23 094,-
Inkludert moms
Rentefri delbetaling fra: 2 465,- /måned
Fri frakt
Lagerstatus: Lagervare
Utsolgt
Be om tilbud
Ja
Skriv inn nummeret og din e-postadresse, og vi vil kontakte deg innen 1 time.

Du kan også ringe direkte på: 53 21 54 70

Mer informasjon

Ta hånd om kroppen din med et behagelig og godt badstubad! De infrarøde strålene har flere helsefremkallende effekter og kan behandle alt fra kronisk trøtthet til muskelverk. Det brukes på så vel treningssenter som på spa.

Badsturommet er enkel å montere og trenger verken å være tilkoblet til avløp eller vann – det passer derfor like bra i leiligheter som i hus. Hjørnemodellen er plasseffektiv og smidig, perfekt for deg som har trangt om plassen, men likevel vil ha et luksuriøst baderom. Du trenger ikke badstuovn da det stråles varme fra de innebygde panelene som sitter i veggene. De infrarøde elementene er 4 til antallet og gir en totaleffekt på 1300W. 

I pakken inkluderes en stilren badstudør i bronsetonet sikkerhetsglass som gir et innslipp av lys og gjør at rommet oppleves større. Det medfølger også spotlights i taket for deg som vil koble av med en bok. Det kan ikke bli enklere enn dette å bygge en høy kvalitativ badstue!

Manualer og tegninger

Spesifikasjoner

Informasjon
- Bredde yttermål: 100 - 100 cm
- Høyde yttermål: 197 cm
- Badstudør: Glass
- Materialer vegg: Osp
- Materialer benker: Osp
- Minste høyde for montering: 205 cm
- Badstuovn: 1300 Watt